Ege Postası
Geri

Güven: CHP Adalet Kurultayı ile birliğin ateşini yaktı

CHP İzmir İl Başkanı Asuman Ali Güven, Adalet Kurultayı'nın parti içi birlik ve beraberliği güçlendirerek, 2019 seçimleri için yapılacak çalışmalarında verimli olmasına zemin hazırladığını söyledi. Güven, hedeflerinin barış içinde delege seçimlerini tamamlayıp yapılacak kurultayla partiyi güçlendirmek olduğunu ifade etti. Güven'den kurultay raporu
Güven: CHP Adalet Kurultayı ile birliğin ateşini yaktı
Haberler / Yerel Politika
28 Ağustos 2017 Pazartesi 13:26
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

YAĞMUR UYGUR / EGEPOSTASI - CHP İzmir İl Başkanı Asuman Ali Güven 2019 yılında yapılacak seçimlerde parti içi birliğin ve beraberliğin Türkiye'nin geleceği için önem taşıdığını ifade ederek "Parti içi dayanışmanın kuvvetlenmesi ve yapılacak seçimlerde güçlü, ülkeyi temsil eden bir parti olabilmek için çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Emek veren insanların temsil edeceği bir delege seçimini barış içinde yapacağız. Barış içinde ilçe ve il kongreleri yapıp Kurultayımızla, Genel Başkanımızı daha da kuvvetlendirerek, Ankara'daki MYK'mızı ve Parti Meclisimizi daha da güçlendirerek, bu ülkede CHP'yi iktdar yapacak bir süreci şu an yaşamaya başladık. En iyi şekilde de devam edeceğiz. İzmir, İzmir'e, Türkiye'ye ve Atası'na ve Cumhuriyeti kuran insanlara karşı vefasını en iyi şekilde gösterecek. İzmir'in katkılarıyla CHP ilk seçimde başarılı bir seçimle, başarılı bir sonuçla yeni bir iktidarla bu ülkeyi rahatlatıp nefes aldıracak diye düşünüyorum" diye konuştu.

İl Başkanı Güven, İzmir İl Örgütü ile birlikte Çanakkale'de  etkin bir çalışma yürüttüklerini belirterek her gün binlerce İzmirli'nin kurultaydaki çalışmaları yakından takip ettiğini söyledi. Kurultayın yoğun bir çalışma ile sürdürüldüğünü dile getiren Başkan Güven, "Yoğun bir kurultay geçiyor. Toplantıları takip ediyoruz. Kalabalık ve verimli bir ortam var. Güzel değerlendirmeler görüyoruz. Bunların sonuçlarını hep birlikte siyasi mücadelemizde kullanacağız. Adalet Kurultayı beklediğimiz gibi son derece yüksek katılımla iyi toplantılarla ilerliyor" dedi.

"YÜRÜYEMEDİM"

Rahatsızlığı nedeniyle Conk Bayırına yürüyemediğini ifade eden İl Başkanı güven, "Genel Başkanla birlikte Conk Bayırı'na rahatsızlığımdan dolayı yürüyemedim. Ama ilçe başkanlarımız ve İl Başkan yardımcılarımız yürüdü. Ayağımda bir problem var. Onlar izlenimlerini paylaştılar. Duygusal anlar yaşamışlar. Bende katılmak isterdim. Adalet Kurultayı'nda İzmir ev sahibi gibi oldu artık. Güçlü katılıyoruz. Büyük bir destek veriyoruz. Katılanların içinde önemli bir sayıda İzmirli hemşehrimiz var. Her gün çok sayıda İzmirli ilçelerden kaldırılan otobüslerle buraya ulaşıyor. Şimdi bile hep birlikte oturup görüşüyoruz" dedi. 

"ÖRGÜT BİRLEŞTİ"

Kurultayla beraber birlikteliklerinin daha da güçlendiğini söyleyen Başkan Güven, "Gerçekten çok güzel bir ortam. Bu bizim kendi içimizdeki dostluk arkadaşlık ve sevgi bağlarını dayanışma duygusunu geliştiriyor parti içi. Partililer arasında bağları güçlendiren toplantılarımız var. Memnunuz bu tip çalışmalardan. Bunların böyle bir boyutu da var. Örgüt içi ilişkilere de çok ciddi katkısı var. Adalet yürüyüşüne de en büyük desteği biz verdik. Baştan sona yürüyen arkadaşlarımız var. Her gün onlarca otobüs gitti. Maltepe Mitingi'ne yığılma yaptık. İstanbul'dan sonra İzmir oradaydı. Biz İzmir olarak buradayız" diye konuştu.

"80 MİLYONA HİTAP EDECEĞİZ"

Birlik ve beraberliğin önemine vurgu yapan Başkan Güven buradaki birlik sayesinde 2019 yılında yapılacak seçimler içinde çalışmaların ateşini yaktıklarını söyledi. Başkan Güven, "Birlik beraberlik bizim partimizin 81 ilinde gerekli. Genel Başkanı'mız başta olmak üzere tüm MYK, PM, il örgütlerimiz, il başkanlıklarımız, onun altındaki birimler, İzmir'de de aynı şekilde il ve ilçe örgütleri ve tüm milletvekillerimizle, 23 belediye başkanımızla birlik beraberlik içinde olmamız gereken dönemi yaşıyoruz. Yani mücadelemiz önemli. İktidar mücadelesini direk olarak yansıtıyoruz. 80 milyona hitap eden bir siyasi mücadele vermek istiyoruz. 80 milyonu kazanmak istiyoruz.  Hak, hukuk, adalet konularında duyarlılığı arttırıyoruz" şeklinde konuştu. 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası