Ege Postası
Geri

Güzelbahçe'de halkla iç içe bayramlaşma

Güzelbahçe Belediye Başkanı Mustafa İnce ve eşi Nülifer İnce, yenilenen belediye binası önünde personel ve vatandaşlarla bayramlaştı.
Güzelbahçe'de halkla iç içe bayramlaşma
Haberler / Yerel Yönetimler
24 Ekim 2012 Çarşamba 13:35
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
İZMİR- Güzelbahçe'de belediye personeli ve vatandaşlar bayramı birlikte kutladı. Belediye binası önünde gerçekleştirilen bayramlaşmaya Başkan Mustafa İnce, eşi Nülifer İnce, CHP İl Yöneticileri Altan İnanç, Fulya Türkelli, CHP Güzelbahçe İlçe Başkanı Ednan Arslan, belediye meclis üyeleri, çok sayıda vatandaş ve belediye personeli katıldı. Bayramlarda  barış ve kardeşliğin  ön plana çıktığına , küskünlerin barıştığına dikkat çeken Başkan İnce, “Dini bayramlarımız barış ve kardeşliğin pekiştiği günlerdir. Bu günlerde herkesin birbirini kucaklaması ve bunun sürekli olmasını diliyor, tüm Müslüman aleminin bayramını kutluyorum” dedi. İnce, ayrıca en büyük bayram olan 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nı da kutladı ve “Bize bu güzel vatanda yaşamı olanağını sunan ulu önder Mustafa Kemal Atatürk'e ve onun silah arkadaşlarına şükranlarımı sunuyor, Cumhuriyetimizin 89. yıldönümünü kutluyorum” dedi.

Başkan İnce, el öpen çocuklara bayram harçlığı verirken,  bayramlaşmaya gelenlere da pilav üstü kurban kavurması, baklava ve yoğurt ikram edildi.

Bu arada CHP İlçe Binası'nda da bayramlaşma gerçekleştirildi. Buradaki bayramlaşmaya CHP İzmir Milletvekili Musa Çam da katıldı.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası