Ege Postası
Geri

Güzelbahçe'de mini hediyelik eşya fuarı

Güzelbahçe Belediyesi ile Güzelbahçe Kültür, Sanat ve Musiki Derneği, “Yeni Yıl, Yeni Umutlar” adı altında şenlik düzenledi. Şenlikte birbirinden ilginç hediyelik eşyalar satışa sunuldu.
Güzelbahçe'de mini hediyelik eşya fuarı
Haberler / Yerel Yönetimler
24 Aralık 2015 Perşembe 11:12
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Güzelbahçe Belediyesi Kültür Merkezi’nin giriş katında gerçekleştirilen etkinliğin açılışına Güzelbahçe Belediye Başkanı Mustafa İnce, belediye meclis üyeleri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Etkinlikte Güzelbahçe Kültür, Sanat ve Musiki Derneği üyelerinin yanı sıra Güzelbahçe Belediyesi Resim Atölyesi ile Semtevi kursiyerlerinin el emeği göz nuru eserlerinden oluşan sergi beğeniye sunuldu.

Ayrıca İzmir Down Sendromu Derneği üyeleri eserlerini sergileyerek satışa sundu. Fotoğraf sanatçısı Barış Barlas’ın 2005-2015 yılları arasında çektiği ikiz fotoğraflar sergilendi.
Güzelbahçe Kültür, Sanat ve Musiki Derneği Başkanı Emel Ardahanlı, “Müzik, dans ve serginin yer aldığı etkinliğimiz cumartesi akşamına kadar gezilebilecek.Eşine dostuna hediyelik eşya almak isteyenler için satış da yapıyoruz” dedi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası