Ege Postası
Geri

Güzelbahçe'de öğrencilere destek

Güzelbahçe Belediyesi, yeni eğitim ve öğretim yılı öncesinde ihtiyaç sahibi 225 öğrenciye okul kıyafeti yardımı yaptı.
Güzelbahçe'de öğrencilere destek
Haberler / Genel
30 Eylül 2014 Salı 10:35
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Güzelbahçe’de ikamet eden  ihtiyaç sahipleri, belediyeye başvurup kayıtlarını yaptırdı. İhtiyaç sahibi aileler, daha sonra  anlaşmalı bir giyim mağazasına yönlendirilerek, öğrencilerin öğrenim gördüğü kamuya ait 60. Yıl Anadolu Lisesi, İMKB Lisesi, Cengiz Topel Lisesi, Ali Bayırlar İlköğretim Okulu, Vali Kazım Paşa İlköğretim Okulu, Hamdi Dalan İlköğretim Okulu, Saadet Alanyalı İlköğretim Okulu ve Hakkı Oğuz Tabaoğlu İlköğretim  okullarında giyilen forma (ceket, gömlek, kazak, pantolon ve etek) gibi istedikleri kıyafetleri aldılar.
Güzelbahçe Belediye Başkanı Mustafa İnce, “Sosyal  belediyecilik anlaşıyı içinde olan bir başkanı olarak önceliğimiz  insana yatırımdır. Benim anlayışıma göre  belediyecilik,  sadece çöp toplamak, yol, kaldırım ve park yapmak değildir. Bu yüzden hizmet anlayışımızı daha çok sosyal projelerden yana kullanıyoruz. Önce insan diyerek Güzelbahçeli yurttaşlarımın mutluluğu için çocuklara ve gençlere yönelik yatırımlar yapıyoruz” dedi.
Başkan İnce, öğrencilerin topluma yararlı bireyler olabilmeleri için ihtiyaç duydukları her türlü yardımı bundan sonra da yapmaya  devam edeceklerini sözlerine ekledi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası