Ege Postası
Geri

Güzelbahçe’de park ve bahçelerde bahçecilik eğitimi

Güzelbahçe Belediyesi'nin açtığı bahçecilik kursuna devam edenler, öğrendiklerini ilçedeki park ve bahçelerde uygulama eğitimi yaparak hayata geçiriyor.
Güzelbahçe’de park ve bahçelerde bahçecilik eğitimi
Haberler / Yerel Yönetimler
12 Mart 2013 Salı 10:50
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
İZMİR- Güzelbahçe Belediyesi'nin açtığı bahçecilik kursuna devam edenler, öğrendiklerini ilçedeki park ve bahçelerde uygulama eğitimi yaparak hayata geçiriyor.
Güzelbahçe Belediyesi'nin GÜLDER ve Peyzaj Mimarları Odası'yla işbirliği yaparak gerçekleştirdiği bahçecilik kursu devam ediyor. Teorik eğitimlerden sonra havaların ısınmasıyla birlikte dışarı çıkan kursiyerler, öğrendiklerini ilçedeki park ve bahçelerde pratik yaparak hayata geçiriyor. Ziraat Mühendisi eğitici Nihal Ciğerim, kursiyerlere budama ve çapalama dersinin pratiğini Yelki'deki Sevgi Yolu parkında gerçekleştirdi.
Aynı zamanda Peyzaj Mimarı olan Belediye Başkanı Mustafa İnce'de kursiyerlerin çalışmalarını yerinde gördü ve hepsine teşekkür etti. İnce, teorik derslerin bu şekilde pratiğe dönüştürdükleri için tüm kursiyerleri kutladı.
24 hafta sürecek eğitimde bahçedeki çiçek ve bitkilerin bakımının yanı sıra peyzaj düzenlemesi, aşılama, gübreleme, zararlılarla mücadele, sulama, budama ve toprak bilgisi gibi konularda dersler veriliyor, iyi bir bahçeye sahibi olmanın ipuçları aktarılıyor.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası