Ege Postası
Geri

Katı atık transfer istasyonu için yapılan itirazlar reddedildi

Bornova Işıklar Mahallesi'ne yapılması düşünülen katı atık transfer istasyonu planlarına askı sürecinde yapılan itirazlar Büyükşehir İmar ve Bayındırlık Komisyonu’nca oybirliğiyle reddedildi.
Katı atık transfer istasyonu için yapılan itirazlar reddedildi
Haberler / Yerel Yönetimler
11 Mart 2013 Pazartesi 20:38
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
 EGE POSTASI - İzmir Büyükşehir Belediyesi ile Bornova Belediyesi'nin arasına açan Bornova Işıklar Mahallesi'ne yapılmasını düşünülen çöp transfer istasyonu projesi ile ilgili olarak Büyükşehir Belediye Meclisi kararını verdi. Projeyle ilgili plan notlarında "diğer ilçelerden gelen çöplerin toplanması" ibaresi bulunduğu için Bornova’ya tesis yapılmasına karşı çıkan başta Bornova Belediyesi olmak üzere, TMMOB Şehir Plancıları Odası,İzmir Valiliği Defterdarlık Milli Emlak Daire, Bornova Kent Kültürü ve Sosyal Yaşam Derneği, Işıklar Mahallesi Muhtarı ve vatandaşların askı sürecinde yaptığı itiraz Büyükşehir İmar ve Bayındırlık Komisyonu’nca oybirliğiyle reddedildi. Komisyondan gelen ret kararları Büyükşehir Belediye Meclisi’nde AK Parti Meclis Üyesi Ahmet Türkyılmaz'ın karşı oyuna rağmen oy çokluğuyla kabul edildi.Transfer Tesisi’ne itiraz eden Bornova Belediyesi, Şehir Plancıları Odası ve diğer resmi kurumların da planları mahkemeye taşıyacağı belirtildi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası