Ege Postası
Geri

Güzelbahçe’nin araç filosu 100’e yaklaştı

Güzelbahçe Belediyesi, Devlet Malzeme Ofisi’nden 22 yeni araç satın aldı.
Güzelbahçe’nin araç filosu 100’e yaklaştı
Haberler / Yerel Yönetimler
8 Aralık 2015 Salı 10:35
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Güzelbahçe Belediye Başkanı Mustafa İnce, belediyenin ihtiyaç duyduğu yeni  kepçe, eskavatör, forklift, traktör, kamyon, kamyonet, binek otosu minibüs ve otobüs olmak üzere toplam 22 yeni araç aldıklarını, böylece toplam araç sayısının 98’e ulaştığını söyledi. 

Başkan İnce, “İller Bankası'ndan aldığımız üç milyon liralık kredi ile 2 adet kepçe, 1 adet eskavatör, 2 adet forklift, 2 adet traktör, 2 adet damperli kamyon, 5 adet kamyonet, 5 adet binek ticari araç, 1 adet minibüs ve 2 adet otobüs almak için Devlet Malzeme Ofisi’nden talepte bulunduk. Artan nüfusa ve ihtiyaca göre belediyemizin araç filosunu güçlendiriyoruz. 2010 ve 2012 yıllarında da toplam 22 adet araç almıştık. Geçen altı yıl içerisinde toplam 5.7 milyon liralık 44 adet araç alımı yaptık. Böylece hem araç filomuzu gençleştiriyoruz. Böylece hemşerilerimize daha hızlı ve daha kolay hizmet sunacağız” diye konuştu.
 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası