Ege Postası
Geri

Hac ve Umre Konaklama Merkezi hac sezonuna yetiştirilecek

Elazığ'da Devlet Su İşleri (DSİ) 91. Şube Camii yanına yapılacak Hac ve Umre Konaklama Merkezi ve yeni caminin temeli törenle atıldı.Merkez, bu yıl hac mevsimine kadar tamamlanarak hacı adaylarının hizmetine sunulacak. Törene Vali Muammer...
Hac ve Umre Konaklama Merkezi hac sezonuna yetiştirilecek
Haberler / Genel
26 Temmuz 2013 Cuma 16:13
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Elazığ'da Devlet Su İşleri (DSİ) 91. Şube Camii yanına yapılacak Hac ve Umre Konaklama Merkezi ve yeni caminin temeli törenle atıldı.Merkez, bu yıl hac mevsimine kadar tamamlanarak hacı adaylarının hizmetine sunulacak.

Törene Vali Muammer Erol, Belediye Başkanı Süleyman Selmanoğlu, Elazığ Müftüsü Peyami Güngör ve çok sayıda davetli katıldı. Kuranı Kerim tilaveti ile başlayan törende bir değerlendirme yapan hayırsever işadamı Abdullah Yılmaz, yapılacak cami ve Hac ve Umre Konaklama Merkezi binasına katkıda bulunmaktan dolayı mutlu olduklarını söyledi.

İl Müftüsü Peyami Güngör ise hayırsever iş adamlarının katkıları ile yapımı gerçekleştirilecek Hac ve Umre Konaklama Merkezi'nin bir ilk olduğuna dikkat çekti. Güngör, havaalimanında hacı adaylarının ihrama girebileceği ve ihtiyaçlarını karşılayabilecekleri bir bölümün bulunmaması nedeniyle böyle bir tesise başladıklarını kaydetti.

        Güngör, bu yılki hacı adaylarının ilden hareket edecekleri tarihe kadar merkezin tamamlanacağını ve ilk kez hacı adaylarına hizmet vereceğini söyledi. Güngör, merkezin inşaatının tamamlanmasının ardından üzerine de 700 kişilik bir cami inşaatına başlanacağını da sözlerine ekledi.

        Vali Muammer Erol da yaptığı açıklamada, Ramazan ayı içerisinde ve güzel günlerde bulunulduğuna işaret etti. Yapılanın hayırlı bir hizmet olduğunu ifade eden Vali Erol, merkeze katkı sağlayan hayırseverlere teşekkür etti.

        Yapılan duanın ardından butona basılarak Hac ve Umre Konaklama Merkezi'nin temeline ilk harç atıldı.


YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası