Ege Postası
Geri

Midyat Eğitim Bir-Sen, yeni müdürü ziyaret etti

Eğitim Bir-Sen Midyat Temsilcisi A.Kadir Altay başkanlığındaki yönetim kurulu üyeleri, Konya'dan Midyat'a atanan İlçe Milli Eğitim Müdürü İbrahim Şişman'a ‘hayırlı olsun’ ziyaretlerinde bulundu.        Ziyaretten...
Midyat Eğitim Bir-Sen, yeni müdürü ziyaret etti
Haberler / Genel
26 Temmuz 2013 Cuma 16:08
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Eğitim Bir-Sen Midyat Temsilcisi A.Kadir Altay başkanlığındaki yönetim kurulu üyeleri, Konya'dan Midyat'a atanan İlçe Milli Eğitim Müdürü İbrahim Şişman'a ‘hayırlı olsun’ ziyaretlerinde bulundu.

        Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren İlçe Milli Eğitim Müdürü İbrahim Şişman, "Midyat ilçemiz inanıyorum ki eğitim seviyesi bakımından hak ettiği yerlere gelecektir. Bunun için herkesin elini taşın altına koyması gerekiyor." dedi.

        Eğitim Bir-Sen Midyat Temsilcisi A. Kadir Altay ise şunları söyledi: "Midyat gibi güzide bir ilçemizde karşılaştığımız eğitim sorunlarının en kısa süre içinde çözülmesi, eğitim seviyesinin mümkün olduğunca üst sıralara taşınması için sendikamız ve şahsımız olarak üstümüze düşen her neyse seve seve yapmaya hazırız. Önemli olan çocuklarımızın geleceğinin daha sağlam temeller üzerine kurulması."

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası