Ege Postası
Geri

Hadis yarışmasında dereceye girenlere tablet hediye edildi

Kayseri Hürriyet Endüstri Teknik ve Meslek Lisesi’nde 'Kutlu Doğum' etkinlikleri kapsamında hadis yarışması düzenlendi. Dereceye giren öğrencilere tablet, flaş bellek hediye edildi.     Hürriyet Teknik ve Endüstri Meslek...
Hadis yarışmasında dereceye girenlere tablet hediye edildi
Haberler / Genel
19 Nisan 2013 Cuma 10:37
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Kayseri Hürriyet Endüstri Teknik ve Meslek Lisesi’nde 'Kutlu Doğum' etkinlikleri kapsamında hadis yarışması düzenlendi. Dereceye giren öğrencilere tablet, flaş bellek hediye edildi.

    Hürriyet Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi bu yıl ikincisini düzenlediği Kutlu Doğum Haftası etkinliklerinde Eğitimci Yazar Yahya Karadeniz’i öğrencilerle buluşturdu. Programda Mustafa Aydoğan da naat-ı şeriflerle Peygamber Efendimiz'in (sav) insanlık onuruna verdiği değeri anlattı.

    Okulda hadis yarışması yapılarak dereceye giren öğrencilere Tunç Yapı sponsorluğunda Tablet PC ve USB flash bellekler hediye edildi. Ayrıca Kutlu Doğum etkinliği sırasında öğrencilere sorular yöneltilerek çeşitli hediyeler dağıtıldı. Program çıkışı ise tüm katılımcı öğrenci ve öğretmenlere gül lokumu ikram edildi.

    Okul Müdürü Muhiddin Gürlek, program sonunda katılımcılara plaketlerini vererek çok etkili ve coşkulu bir program olduğunu ifade etti.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası