Ege Postası
Geri

Hadise’ye var ya öğrenciler?

Buca Belediyesi Meclis Üyesi Levent Köstem, Buca Belediyesi’ne bu kez Yavuz Bingöl ve Hadise konserleri için ayrılan 305 bin liralık bütçe üzerinden yüklendi. Köstem, Facebook hesabına “CHP genel merkezi bir sorsa sen madem iki konsere 305 bin lira veriyorsun da bir yıl içinde kaç öğrenciye ne kadar burs verdin, ne yardım yaptın diye. Ama sormaz” diye yazdı.
Hadise’ye var ya öğrenciler?
Haberler / Yerel Yönetimler
18 Ekim 2012 Perşembe 11:01
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
EGE POSTASI- HABER SERVİSİ/ Buca Belediye Başkanı Ercan Tatı’yla yıldızı bir türlü barışmayan Meclis Üyesi Levent Köstem Facebbok hesabı üzerinden eleştirelerini sürdürüyor.

Köstem bu kez Yavuz Bingöl ve Hadise konserlerinin maliyetini gündeme getirdi. İşte Levent Köstem’in Facebook hesabında yazdığı o satırlar…

Beraber yürüdük biz bu yollarda. Bu slogan sadece AKP ait değil. CHP li olup, bol keseden savuranlara da ait. Geçen hafta çok güzel bir program yaptı CHP İzmir il örgütü ve bilim kurulu. İzmir geleceğine yürüyor diye. Birçok düzgün insan sunum yaptı. CHP’ye yol göstersin diye.

Bizim bazı belediyelerimizde geleceğine yürüyor.

YAVUZ BİNGÖL 145 BİN TL, HADİSE 160 BİN TL

Örneğin Buca belediyesi gibi, Kısa bir süre önce bir konser yaptılar Yavuz Bingöl konseri 145 bin lira , bugün karar almışlar Hadise konseri 160 bin lira. Bizim Buca belediyemizde böyle geleceğe yürüyor. İki konser 305 bin lira. Bizim geleceğimde böyle. Buca da gelecek, konserler ve pazar yerleri. CHP genel merkezi bir sorsa sen madem iki konsere 305 bin lira veriyorsun da bir yıl içinde kaç öğrenciye ne kadar burs verdin, ne yardım yaptın diye. Ama sormaz.



YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası