Ege Postası
Geri

Öğrenci dostu başkan

Konak Belediyesi’nin eğitime verdiği desteğe bir yenisi daha eklendi; Vali Vecdi Gönül Anadolu Lisesi’nin Spor Salonu ve soyunma odaları yenilendi
Öğrenci dostu başkan
Haberler / Yerel Yönetimler
18 Ekim 2012 Perşembe 09:25
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
İZMİR- Eğitime verdiği destekle Konak’ta modern eğitime katkı koyan ve öğrencilerin gönlünde taht kuran Konak Belediye Başkanı Dr. Hakan Tartan, Vali Vecdi Gönül Anadolu Lisesi’nde öğrencilerle buluştu. Yenilenen spor salonu ve soyunma odaları için gerçekleştirilen törene Konak Belediye Başkanı Dr. Hakan Tartan, Konak İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Hızır Kaya, Vali Vecdi Gönül Anadolu Lisesi Müdürü Adil Aydın, öğretmenler ve öğrenciler katıldı.

Gönül bağı kuruldu

Başkan Tartan’ın eğitime verdiği desteğin ötesinde öğrencilerle kurduğu gönül bağına dikkat çeken Okul Müdürü Adil Aydın şöyle konuştu: “Konak Belediye Başkanı Dr. Hakan Tartan’ın ilçemizdeki okullara ve eğitime verdiği katkıyı herkes biliyor. Spor salonumuzun eksiklerini söylediğimizde Başkanımızın duyarlılığı, gösterdiği iyi niyet ve anlayış gerçekten takdire şayan. Salonumuzun ve soyunma odalarının zemin kaplamalarını, havalandırma sistemini yapmasının yanında, etkinliklerimizde de bizi yalnız bırakmayarak kurduğu gönül bağı için de teşekkürlerimizi iletiyoruz.”

              Öğrencilerin;  ‘Öğrenci dostu başkan’ tezahüratları ve alkışlarıyla sevgilerini gösterdikleri Konak Belediye Başkanı Dr. Hakan Tartan, en önemli yatırımın gençliğe yapılan yatırım olduğunu vurguladı. “Öğrenciler için yapılan her hizmet kutsaldır” diyen Başkan Tartan, sözlerine şöyle devam etti:

            “On milyon TL’nin üzerindeki yatırımla eğitime verdiğimiz destekle yerel yönetimlerde bir rekora imza attık. Ama biz bu yatırımları sizin için, sizin oluşturacağınız aydınlık gelecek için yaptık. Biz gençliğe değer vermeyi, geleceğe yönelik çalışmayı Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ten öğrendik. İleride hepiniz güzel bir iş yaşamı, mutlu birer aile oluşturacaksınız. Biz de Türkiye’nin geleceğine, gençlerin oluşturduğu aydınlıkta umutla bakacağız.”

Başkan Tartan’dan başarılı smaçlar

            Açış konuşmalarının ardından öğrencilerle birlikte Spor Salonuna giren Konak Belediye Başkanı Dr. Hakan Tartan, açılış kurdelesini öğrencilerle ve okul takımındaki sporcularla kesti. Takım oyuncularıyla soluğu basketbol sahasında alan Başkan Tartan, attığı üçlükler, başarılı smaçlar ve turnikelerle hayran bıraktı. Salondaki kısa maçın ardından yorulan öğrenciler, Konak Belediyesi İkram Ekiplerinin tavuklu pilav ve ayran ikramıyla güzel bir öğle yemeği yedi.

 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası