Ege Postası
Geri

Halfeti, 30 yataklı devlet hastanesine kavuşuyor

Şanlıurfa’nın Halfeti ilçesinde sağlık alanındaki problemlerin çözümü ve hizmet kalitesinin artırılması için yapılması planlanan Halfeti Devlet Hastanesi projesi hayata geçiriliyor.         İlçede...
Halfeti, 30 yataklı devlet hastanesine kavuşuyor
Haberler / Genel
19 Temmuz 2013 Cuma 11:22
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Şanlıurfa’nın Halfeti ilçesinde sağlık alanındaki problemlerin çözümü ve hizmet kalitesinin artırılması için yapılması planlanan Halfeti Devlet Hastanesi projesi hayata geçiriliyor.

        İlçede yapılması planlanan 30 yataklı Devlet Hastanesi ile alt yapı ve çevre düzenlemesi inşaatının, 26 Ağustos'ta yapılacak ihalenin ardından başlayacağı öğrenildi.

        Halfeti Kaymakamı Mehmet Keklik, konuyla ilgili yaptığı açıklamada, "İlçemizde tam donanımlı bir devlet hastanesi bulunmamaktadır. Bundan ötürü vatandaşlarımız çevre ilçe ve illere giderek sağlık problemlerini gidermektedir. Yapılacak olan bu tam donanımlı devlet hastanesiyle birlikte vatandaşlarımız çok rahatlayacaktır. Halfeti merkez ve köylerimizde yaşamakta olan 42 bini aşkın bir nüfusa hizmet edecek olan Halfeti Devlet Hastanesi'nin yapım çalışmalarının hızlandırılarak hayata geçirilebilmesi için bizler de elimizden geleni yapacağız." şeklinde konuştu.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası