Ege Postası
Geri

Halk TV'de şok sözler!

Halk TV'de Uğur Dündar'ın sunduğu Halk Arenası programı akşam saatlerinde izleyenleri ekranlara kilitledi. Dündar'ın konuğu CHP'li vekiller ve madencilerdi.
Halk TV'de şok sözler!
Haberler / Politika
16 Mayıs 2014 Cuma 01:10
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş




Uğur Dündar'a konuşan bir madencinin sözleri felaketin göz göre nasıl geldiğini açıkca ortaya koydu.
İşte o madencinin sözleri:
ENERJİ BAKANLIĞI İLE EL ELE KOL KOLA
"2 yıldan beri bu madende çalışıyorum. Emniyetçiyim, ocakta emniyet diye bir şey yok. Bütün işçiler Allah’a emanet çalışıyor. Arkasına hükümeti almış Enerji Bakanlığı ile kolkola gezen kişiler bu kadar insanın sorumlusudur. Bu kaza değil katliamdır. Neden katliamdı? Kaza ani olan bir şeydir bu ani olmadı. Ben 2 yıldan beri oradayım böyle olacağı belliydi. Çünkü metanlı ve gazlı bölgelerde kömür almaya çalıştılar. Oraya üretim yaptılar. Yapılmaması gereken yaptılar cihazlar ötüyordu gösteriyordu her şeyi. Bile bile yaptılar. Kömür için para için bu kadar insanın canını aldılar."
MÜFETTİŞLER GELMEDEN 10 GÜN ÖNCE HABER GELİYOR
Uğur Dündar’ın “Peki daha önce müfettişler gelmiş sorusuna” ise “Müfettişler gelmeden haber geliyor 10 gün önce denetleyeceğiz diyorlar. Orayı temizliyorlar denetliyor o kadar” yanıtını verdi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası