Ege Postası
Geri

“Halk benim yakama hizmet için yapışsın”

Seçim çalışmalarına hız kesmeden devam eden CHP Çiğli Belediye Başkan Adayı ‘Halkçı Başkan’ Hasan Arslan’ın seçim ofisleri açılışlarında davullu zurnalı miting coşkusu yaşanıyor. Sasalı, Kaklıç ve Şirintepe mahallerinde açılan seçim ofislerinde yağmura çamura aldırmayan Çiğli halkı gerçek belediye hizmetinin başlaması için gün saymaya başladı.
“Halk benim yakama hizmet için yapışsın”
Haberler / Yerel Politika
2 Mart 2014 Pazar 10:29
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
İZMİR - Çiğli’de seçim ziyaretlerine devam eden ve gittiği her yerde halkın bağrına bastığı CHP Çiğli Belediye Başkan Adayı Hasan Arslan’ın seçim ofisi açılışlarında miting coşkusu yaşanıyor. İlk olarak Sasalı ve Kaklıç’ta seçim ofisi açılışlarına katılan Arslan, Sasalı’yı tarımın merkezi yapmak konusunda gereken çalışmaların yapılacağını ve bozuk olan tarla yollarının yenilenmesi konusunda Büyükşehir Belediyesi ile çalışma başlatacaklarının müjdesini verdi.

“KOLTUĞA OTURMADAN HİZMET VERMEYE BAŞLADIK”
Yağmura çamura aldırmadan yoğun katılımın gerçekleştiği seçim ofisi açılışına katılan seçmenlere ve halka seslenen Arslan, “ Artık Çiğli halkının yakından tanıdığı, Çiğli halkının içinden bir başkan adayları var. Biz bu göreve halka gönül borcumuzu ödemek için talip olduk. Çiğli’de kısa süreli yaşanan çöp sorununu daha koltuğa oturmadan çözdük ve hizmet vermeye başladık. Sasalı ve Kaklıç Çiğli’nin en güzel en güzide yerleri. Bu bölgeyi tarımın merkezi yapma konusunda, ziraat mühendislerimizle uzman ekiplerimizle çalışacağız, elimizden geleni yapacağız” diye konuştu.


ESNAFIN BAŞKANI, ESNAFIN YANINDA
Çiğli Spor’un sabah idmanına katılan ve sporcuları ziyaret ederek sporun Çiğli’de önemini Çiğli Sporlu oyuncularla paylaşan Hasan Arslan, Çiğli Spor’un hakkettiği yere gelmesi konusunda tüm desteği sağlayacaklarını ve tüm amatör spor kulüplerine gereken desteği vereceklerini dile getirdi. Çiğli Spor ziyaretinin ardından Egekent pazaryerini gezerek pazarcı esnafıyla buluşan Arslan esnafla kucaklaştı ve esnafın sorunlarını dinledi. Çiğli esnafının hakkettiği hizmeti alacağını belirten Arslan, göreve geldikten sonra kuracakları kent meclisinde belediyeyi esnafla beraber yöneteceklerini ve Çiğli esnafı için yeni bir dönemin başladığını vurguladı.
ÇİĞLİ’DE BERABERLİK ÖRNEĞİ
Çiğli’de Özefe Sanat Merkezi’nin velilerinin ve öğrencilerinin düzenlediği etkinliğe katılan Arslan  seçimde birlik ve beraberliğin en güzel örneğinin Çiğli’de yaşandığını dile getirdi. Belediye Başkanı Metin Solak ve CHP İlçe Başkanı Nihat Gültekin’in de katıldığı etkinlikte konuşan Arslan, “ Geleceğimizin teminatı gençlerimiz ve çocuklarımızla bu etkinlikte buluşmaktan büyük mutluluk duyuyoruz. Çiğli olarak bugün burada hep birlikte el eleyiz. Çiğli her anlamda örnek bir ilçe oldu ve olmaya da devam edecek” dedi.
YENİ DÖNEM PROJELERİNİ PAYLAŞTI
Güzeltepe Mahallesi’nde kahvehane toplantısına katılarak Çiğli’de yeni dönemin başladığını  belirten ve yeni dönem projelerini  halka paylaşan Arslan, Şirintepe’de katıldığı seçim ofisi açılışında yüzlerce kişi tarafından karşılandı. Davul zurna eşliğinde ‘Halkçı Başkan’ tezahüratları ile karşılanan Hasan Arslan, “ Bizim dönemimiz hizmetin dönemi olacak. Ben hak edene çalışana değer veririm iş veririm. Halk benim yakama hizmet için yapışsın. Biz de halka istediklerini verelim” açıklamasında bulundu. 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası