Ege Postası
Geri

Hamza Dağ, eski CHP'li meclis üyesine rozet taktı

AK Parti Buca İlçe Kongresi’nde konuşan Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ, partisine geçen CHP'li eski meclis üyesi Ercan Geçgel'e rozet taktı.  Buca kongresinde flaş gelişme
Hamza Dağ, eski CHP'li meclis üyesine rozet taktı
Haberler / Yerel Politika
25 Mart 2018 Pazar 16:57
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

HALİDE DEMİR POLATLI/EGEPOSTASI-AK Parti Genel Merkezin yeniden aday gösterdiği mevcut başkan Mustafa Arslan ile il yönetim kurulu üyeliğinden istifa ederek aday olan ve kararından geri adım atmayan Dr. Cafer Büyükalmus arasında geçmesi beklenen AK Parti Buca İlçe Kongresi’nde konuşan Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ, partisine geçen CHP'li eski meclis üyesi Ercan Geçgel'e rozet taktı. 

DAĞ: ONUN PARTİYE GELMESİNİ ÇOK ARZULADIM 

AK Parti AR-GE’den Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ,  “Gençlik kollarından bu yana hep içinizde bulundum. Onun partiye gelmesini çok arzuladım” dediği CHP’li Buca Belediyesi eski Başkanı Ercan Tatı döneminde CHP Buca Belediyesi Meclis Üyesi olan Ercan Geçgel’i kürsüye çağırdı. AK Parti’ye geçen Ercan Geçgel’e rozetini AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ taktı.

BURADAKİ HEYECANLA ÇOK CİDDİ BİR DEĞİŞİMİ HEP BİRLİKTE SAĞLAYACAĞIZ

Öğrenciliğini Buca’da yaptığını belirten AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ, “Öğrenciliğimizi Buca’da geçirdik. Muhsin Yazıcıoğlu’nun 9’uncu ölüm yıldönümü. Buca 5’inci kongresini yapıyor. 6’ıncı kongrelerini yaparken Buca’da beşinciyi yapıyoruz. Bir önceki kongre yapılamadı. Ondan önceki kongreyi hatırlıyorum. Bir düğün salonunda yapmıştık.2099’da bu çıta bir şeylerin değişeceğinin elbet göstergesidir. Buradaki heyecanla Buca’da çok ciddi bir değişimi hep birlikte sağlayacağız” dedi.

5 MİLYAR İNSAN ERDOĞAN’I TANIYOR, BİR MİLYAR İNSAN DA ERDOĞAN’A HAYRANLIK DUYUYOR VE SEVİYOR

Dünyada 5 milyar insanın Recep Tayyip Erdoğan’ı tanıdığını, bir milyar insanın Erdoğan’a hayranlık duyduğunu kaydeden Hamza Dağ, “Zaman zaman bazı sözler duyuyoruz. Cumhurbaşkanımıza yönelik. Boşuna yorulmayın. Boşuna üzülmeyin. Siz bu ülkenin bir ferdisiniz. Sizin de cumhurbaşkanınız lideriniz. Dünyada 7.5 -8 milyar insan var. Recep Tayyip Erdoğan 8 milyar insanın en az 5 milyarı Erdoğan’ı tanıyor. 5 milyar insandan bir milyar insan da Erdoğan’a hayranlık duyuyor ve seviyor. Moritanya, Somali, Endonezya, Mısır’a gittiğimizde sokaklar insan seliyle doluyor. Çünkü biz dünyanın her yerine medeniyet götürdük. Erdoğan Türkçe konuşuyor ama Moritanya insanının dilinde konuşmuyor. Ama siz yürekten konuşursanız yürekten bir şeyler ifade ederseniz, Davos’ta 15 Temmuz’da birileri bir şeyler söylesin diye değil, mazlumların mağdurların hakkını savunmak için bir şeyler ifade ederseniz dünyanın her yerinde bu şekilde sevgi duyulur” diye konuştu.

BİZ GİTTİĞİMİZ YERLERİ İŞGAL ETMEYİZ

CHP Lideri Kılıçdaroğlu’nun TSK’nın Afrin’deki zaferinden sonra TSK’yı kutlama gereği duyduğunu anlatarak, “CHP Kılıçdaroğlu, önce Cerablus ve El Bab’ta sonra Afrin’de olmayacak işleri istedler. Dua ettiler bir nevi. Kalplerinden geçeni ağızlarından çıkarmamak için uğraş vermelerine karşın telaffuz ettiler. Afrin merkezine bayrağı dikince konuşacak hiçbir şeyleri kalmadı. Ordumuzu tebrik etmekten başka. Biz işgal etmeyiz gittiğimiz yerleri. El Bab’ta dünyada üniversiteyi açan Türkiye’dir. 30 bin insanın eğitim görmesini sağlayan yine Türkiye Cumhuriyeti’dir. Kürt Türk ayrımı yapanlar şunu iyi bilsin ki Diyarbakır sokakları doldu taştı. Salonda on bin kişi vardı. Salon dışında seksen bir insan vardı. Ve her yerde Türk bayrağı vardı. İzmir’de miting yapıp Türk bayrağı sallayıp Hakkari’de Türk bayrağı sallamayanlar utansın” ifadelerini kullandı.

BUCA’DA 30 MART AKŞAMI AK PARTİLİ KARDEŞİMİZİN BALKON KONUŞMASI YAPMASINI HAYAL EDELİM

Dağ, Bucalılardan 2019 yerel seçimlerinde yerelde iktidar olduklarını hayal etmelerini istedi ve, “Büyükşehirde sonuç alamadık. Türkiye’nin he yerinde yaptığımız çalışmalarda bugüne kadar AK Parti’ye hiç oy verdiniz m? Bize oy vereceğini söyleyenlerin oranında. Şu anda yüzde 45 oy alınıyorsa bize oy verenlerin oranı yüzde 60-65 civarında. O yüzden bu ulaşabileceğimiz bir oran. Buca’da 30 Mart akşamı bir AK Partili kardeşimizin balkon konuşmasını yapmasını hayal edelim. 30 Mart akşamı şu balkondan ya ben konuşma yapmam lazım ya Ahmet ya Mehmet konuşması yapması lazım. Böyle hayal kurarsak o yüzden ayağımıza kurşun sıkmış oluruz. 2019’a Buca hazır mı'” diye sordu.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası