Ege Postası
Geri

Hanau Kültür Festivali renkli geçti

Almanya'nın Hanau şehrinde faaliyet gösteren Brüder Grimm Eğitim Kurumları üç gün süren kültür festivali düzenledi. Festivalde Anadolu’nun çeşitli lezzetleri, kukla gösterisi, sürpriz çekilişler katılımcıları memnun etti.Kukla sanatçısı...
Hanau Kültür Festivali renkli geçti
Haberler / Genel
10 Haziran 2013 Pazartesi 10:31
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Almanya'nın Hanau şehrinde faaliyet gösteren Brüder Grimm Eğitim Kurumları üç gün süren kültür festivali düzenledi. Festivalde Anadolu’nun çeşitli lezzetleri, kukla gösterisi, sürpriz çekilişler katılımcıları memnun etti.

Kukla sanatçısı Hakan Arısoy’un oynattığı farklı kültürlerden kuklalar ilgi gördü. Zeybek, Ankara oyunları gibi oyunlarla sahne alan kuklalar, dans edip saz çaldı. Dünyanın farklı noktalarında program yapan Hakan Arısoy, kuklaların diliyle yaşamı sahneye taşıdıklarını söyledi.

Festivalle ilgili konuşan Brüder Grimm Eğitim Kurumları Eğitim Danışmanı Süleyman Dündar, bu festivalin beş yıldır yapıldığına dikkat çekerek gelenekselleştiğini belirtti.

Dündar; Almanca, İngilizce, Matematik, Türkçe gibi dersler, göçmenler için Almanca ve uyum kurslarının yanında Alman, Türk, İtalyanları bir araya getiren kültürel etkinlikler de yaptıklarını söyledi.

Festivalde, katılımcılara kitap setleri, eğitim çekleri, Türkiye’ye uçak biletleri, alışveriş kuponları gibi birçok sürpriz hediye kura ile takdim edildi. Bir kişi ise Umre ile ödüllendirildi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası