Ege Postası
Geri

Türkçe sevdalıları Sincan'da coşkuyla karşılandı

11. Uluslararası Türkçe Olimpiyatları Ankara etkinliğinin ikinci ayağı için Sincan ilçesine gelen 29 ülkeden 100 misafir öğrenci coşku ile karşılandı. Yarın saat 21.00'de Yenikent ASAŞ Stadında yapılacak Türkçe şöleni için ilçeye...
Türkçe sevdalıları Sincan'da coşkuyla karşılandı
Haberler / Genel
9 Haziran 2013 Pazar 17:36
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
11. Uluslararası Türkçe Olimpiyatları Ankara etkinliğinin ikinci ayağı için Sincan ilçesine gelen 29 ülkeden 100 misafir öğrenci coşku ile karşılandı.

Yarın saat 21.00'de Yenikent ASAŞ Stadında yapılacak Türkçe şöleni için ilçeye akın eden Türkçe sevdalılarını çok sayıda vatandaş sevgi gösterileri ile karşıladı. İstanbul yolu Eryaman kavşağında toplanan vatandaşlar misafirlerini Türk bayrakları eşliğinde bağrına bastı. Öğrenciler, konvoy eşliğinde şehir turu yaptı. Lale Meydanı'na kadar gelen yabancı konukları karşılayanlar arasında Sincan Kaymakamı Ufuk Seçilmiş de hazır bulundu.

Ufuk Seçilmiş, burada yaptığı konuşmada, Dünyanın çeşitli ülkelerinden gelmiş gençler Sincan’a hoş geldiniz. Ülkemize gelerek sevgi, barış ve dostluğu yaymaya çalışıyorsunuz. Aradığınız samimiyeti ve sevgiyi Sincan’da çok rahat bulabilirsiniz. Türkçe’nin dünya dili haline gelmesinde büyük çaba gösteren ve sizi yetiştiren öğretmenlerinize teşekkürlerimi ve şükranlarımı ifade etmek istiyorum." dedi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası