Ege Postası
Geri

Hanımlar Lokali yıl sonuna tamam

Ödemiş'te kadınların çocuklarıyla birlikte zaman geçirebileceği, içinde çeşitli etkinliklerin yapılabileceği alanların olduğu "Hanımlar Lokali" gelecek aralık ayında hizmete girecek.
Hanımlar Lokali yıl sonuna tamam
Haberler / Yerel Yönetimler
2 Ekim 2018 Salı 09:41
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Ödemiş Belediyesi, kadınlar için özel olarak projelendirdiği Hanımlar Lokali'nde sona yaklaştı. İnönü mahallesinde yapımı devam eden proje, bodrum ve iki katlı olmak üzere 955 metrekare kullanım alanına sahip. Bodrum katta 52 metrekare alanında ısıtmalı havuz ve 9 metrekare alanda sauna yer alıyor.  Diğer katlarda ise spor kompleksleri ve eğitim alanları bulunacak.

İnşaat çalışmalarını inceleyen Ödemiş Belediye Başkanı Mahmut Badem, "Ev hanımları ve öğrenciler başta olmak üzere, çalışan kadınların da boş zamanlarını en güzel şekilde değerlendirebileceği sosyal, kültürel faaliyetler ile geçirebilecekleri bir merkez yapıyoruz. Hanımlar için her türlü toplantı eğitim, seminer, spor gibi kendilerini geliştirecekleri birçok aktiviteler yer alacak. Çocuklar içinde hem eğitim alanları hem de eğlenebilecekleri alanlar yer alacak. Çalışmaların yüzde 75’i gerçekleşti.  Kasım ayı sonunda inşaatın tamamlanması planlanıyor. Aralık ayında da hizmete sunmayı hedefliyoruz” dedi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası