Ege Postası
Geri

Hatay'da uyuşturucu operasyonu

Beton mikserinde zulalanmış 4 milyon 226 bin adet captagon hapı Türkiye'ye getiren şebekenin ele başları yakalandı. 4 zanlı uluslararası uyuşturucu madde ticareti yapmak suçlaması ile sabah saatlerinde adliyeye sevk edildi. Hatay İl Emniyet...
Hatay'da uyuşturucu operasyonu
Haberler / Güncel
27 Eylül 2013 Cuma 11:31
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Beton mikserinde zulalanmış 4 milyon 226 bin adet captagon hapı Türkiye'ye getiren şebekenin ele başları yakalandı. 4 zanlı uluslararası uyuşturucu madde ticareti yapmak suçlaması ile sabah saatlerinde adliyeye sevk edildi.

Hatay İl Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele ekiplerinin 2013 Nisan ayında gerçekleştirdiği Türkiye'nin en büyük 3'üncü operasyonunda beton mikserinin içerisine gizlenmiş 4 milyon 226 bin 75 adet captagon hap ele geçirilmişti. Olayla ilgili 5 şahıs gözaltına alınırken sadece 1'i tutuklanmıştı. Oprasyonlarını genişleten KOM ekipleri bulunan 712 kilo 700 gramlık uyuşturucu maddenin temin edilmesinden Türkiye'ye getirilişine kadar olan süreci yönetenleri göz hapsine aldı.

    Nisan ayından başlatılan operasyonda bugün düğmeye basan güvenlik güçleri, Kilis ve Antakya'da eş zamanlı opresyonla uyuşturucu maddeyi temin eden, pazarlayan 4 kişiyi gözaltına aldı. Evlerinde gözaltına alınan M.E. (60), N.H. (49), S.H. (30) ve H.Ç. (42) ilk sorgularının ardından tutuklanma talebiyle Hatay Adliyesi'ne götürüldü.
    
    Gözaltına alınan ve adliyeye sevk edilen 4 kişinin daha önceden de uyuşturucu ticareti yapmak, satmak suçlamaları ile suç kayıtlarının var olduğu öğrenildi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası