Ege Postası
Geri

Hatice Balta davası 6 Kasım 2013 tarihine ertelendi

Uşak’ta 16 Temmuz 2013 Salı gecesi Paşacıoğlu köyündeki baba evinde eski eşi Adem Kalkan tarafından tüfekle vurularak öldürüldüğü iddia edilen Hatice Palta’nın, Uşak 2. Ağır Ceza Mahkemesi'nde görülen ilk davası, 6 Kasım 2013...
Hatice Balta davası 6 Kasım 2013 tarihine ertelendi
Haberler / Güncel
18 Eylül 2013 Çarşamba 19:00
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Uşak’ta 16 Temmuz 2013 Salı gecesi Paşacıoğlu köyündeki baba evinde eski eşi Adem Kalkan tarafından tüfekle vurularak öldürüldüğü iddia edilen Hatice Palta’nın, Uşak 2. Ağır Ceza Mahkemesi'nde görülen ilk davası, 6 Kasım 2013 tarihine ertelendi.

Edinilen bilgiye göre, davaya müdahil olarak katılmak için Uşak’a gelen 'Kadın Cinayetlerini Durduracağız' platformunun müdahillik başvurusunun kabul edildiği öğrenilirken, eski eş Adem Kalkan’ın, daha önce savcılık ve jandarmada, “bir anlık öfke ile yaptım” diye verdiği ifadeyi mahkemede “önceki verdiğim ifadelerimde uykusuz, aç ve yorgundum yanlış ifade vermiş olabilirim. Olay kaza ile oldu, tüfek çapraz olarak omzumda asılı idi. Rüzgar vardı, elim kaydı.” dediği öğrenildi.

Uşak 2. Ağır Ceza Mahkemesi, davaya müdahil olmak isteyen Kadın Cinayetlerini Durduracağız Platformu'nun müracaatını kabul ederken, sanık Adem Kalkan’ın cezai ehliyeti olup olmadığının tespiti için Manisa Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesi'ne sevk edildiği öğrenildi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası