Ege Postası
Geri

Havacılık okuluna yeni bölümler açılacak

İzmir'in Selçuk Belediye Başkanı Zeynel Bakıcı'yı ziyaret eden İzmir Havacılık Meslek Yüksekokulu'nun yeni müdürü Emekli Hava Kurmay Albay Yrd. Doç. Dr. İsmail Birer, okul bünyesinde 3 yeni bölümün açılacağını belirterek ilçeye yeni öğrenci ve öğretim üyelerinin geleceğini açıkladı.
Havacılık okuluna yeni bölümler açılacak
Haberler / Yerel Yönetimler
3 Mart 2016 Perşembe 17:15
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Türk Hava Kurumu Üniversitesi (THK) İzmir Havacılık Meslek Yüksekokulu'nun yeni müdürü Emekli Hava Kurmay Albay Yrd. Doç. Dr. İsmail Birer, AK Partili Selçuk Belediye Başkanı Zeynel Bakıcı'yı makamında ziyaret etti. Selçuk'a büyük bir heyecanla geldiğini belirten Birer, THK Üniversitesi İzmir Havacılık Meslek Yüksekokulu bünyesinde üç yeni bölümün açılacağını söyledi. Birer, "Yeni senato kararına göre okulumuzdaki iki bölüme üç yeni bölüm daha ilave ediliyor. Sivil hava ulaştırma işletmeciliği, lojistik yönetim ve bilgisayar programcılığı bölümlerini de önümüzdeki yıl devreye sokacağız. Böylece ilçeye 200, 250 civarında yeni öğrenci ve yeni öğretim üyeleri gelecek. Bu ilçenin çok daha fazla eğitilen kişiye hitap edecek bir yüksekokula kavuşması, Selçuk'un sesini akademik anlamda getirebilecek bir atmosfer yakalanması demektir. Umarım hepimiz için hayırlı olur" dedi. 



"SELÇUK ÜNİVERSİTELER KENTİ OLACAK"
Selçuk Belediye Başkanı Zeynel Bakıcı, Havacılık Meslek Yüksekokulu'nda açılacak yeni bölümlerin ilçeye hem akademik, hem eğitim, hem kültür, hem de iktisadi bakımdan önemli katkılar koyacağını savundu. Dokuz Eylül Üniversitesi Efes Meslek Yüksekokulu'nun da faaliyete geçmesiyle Selçuk'un bir üniversiteler kenti olma yolunda ilerleyeceğini belirten Başkan Bakıcı, "Bir taraftan Dokuz Eylül Efes Meslek Yüksekokulu'nun en az üç bölümle, diğer taraftan da en az beş bölümlü bir THK Meslek Yüksekokulu'nun faaliyetleri düşündüğümüz zaman Selçuk'un, esnafımızın, gençliğin büyük bir kazanım elde edeceğini söyleyebiliriz. THK Üniversitesi'ni burada kökleştirmek gibi önemli bir amacımız var. Böylesine müjdelerle gelen bir müdürümüze elimizden gelen katkıları esirgemeyeceğiz. Amacımız burada bir kampüs üniversitesi haline dönüşmektir. Bunu da yapacak güç ve irademiz vardır" diye konuştu.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası