Ege Postası
Geri

Havalar ısındı oto lastikçilerin iş yoğunluğu arttı

Yozgat’ta baharla birlikte hava sıcaklıklarının artması oto lastikçilerin iş yoğunluğunu artırdı. Lastikçiler, araçlarının lastiklerini değiştirmek için gelenlerle doldu.     İlde 3 yıldır oto lastik satışı ve...
Havalar ısındı oto lastikçilerin iş yoğunluğu arttı
Haberler / Güncel
25 Nisan 2013 Perşembe 15:00
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Yozgat’ta baharla birlikte hava sıcaklıklarının artması oto lastikçilerin iş yoğunluğunu artırdı. Lastikçiler, araçlarının lastiklerini değiştirmek için gelenlerle doldu.

    İlde 3 yıldır oto lastik satışı ve tamiratı yapan Erol İşbilen, havanın ısınmasıyla birlikte son bir haftadır işlerinde yoğunluk yaşadıklarını söyledi. İşbilen, "Baharla birlikte hava sıcaklıkları da artmaya başladı. Yozgat’ta kış mevsimi yaz göre daha uzun seyrettiği için her yıl mayıs ayına kadar lastik değiştirme işi devam ediyor. Bizim lastik atölyemiz, oto tamir bakım ve yedek parça bayimizin olduğu 3 katlı binada olduğu için araçlarını tamire getiren vatandaşlar da bizi tercih ettiği için iş yoğunluğumuz biraz daha artıyor. Allah’a şükür şuan işlerimizden oldukça memnunuz." dedi.

    Araç sahiplerini araçlarının kışlık lastiklerini değiştirmesi konusunda uyaran İşbilen, "Çünkü kış lastiği kış şartlarına göre özellik taşımaktadır. Yaz lastikleri ise yaza göre tasarlanmıştır. Bu bakımdan yazlık lastiklerin mutlaka değiştirilmesi gerekir. Lastik değiştirme ve rot balans fiyatlarında geçen yıla oranla her hangi bir değişiklik olmadı. 4 lastik takma ve değiştirme 30 TL bu işlemi yaparken ayrıca balansı da ücretsiz yapıyoruz. Rot ayarını ise 25 TL’ye yapıyoruz." diye konuştu.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası