Ege Postası
Geri

Hayalindeki bisiklete kavuştu

Konak Belediyesi’nin bugüne kadar binlerce çocuğu sevindiren ‘Hayal et…Gerçekleşsin’ projesi düşleri gerçeğe çevirmeye devam ediyor.
Hayalindeki bisiklete kavuştu
Haberler / Yerel Yönetimler
27 Mart 2013 Çarşamba 10:41
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
İZMİR - Kemal Atatürk İlköğretim Okulu öğrencisi 12 yaşındaki Ecem Nur Sabun Konak Belediyesi tarafından yürütülen ‘Hayal et… Gerçekleşsin’ projesi kapsamında düşlediği bisikletine Başkan Tartan’a yazdığı mektup ile kavuştu.
Konak Belediye Başkanı Dr. Hakan Tartan, belediyeye davet ettiği Ecem Nur’a bisikletini armağan etti. Başkan Tartan, “Konak Belediyesi olarak göreve geldiğimiz günden bu yana çocuklarımızı her hizmette ön planda tutuk. Bize doğrudan ulaşabilmeleri ve hayallerini anlatabilmeleri için başlattığımız ‘Hayal et…Gerçekleşsin’ projesiyle 2 binin üstünde çocuğumuzla bir araya geldik, düşlerini paylaştık” dedi.
Bisikletini Konak Belediye Başkanı Dr. Hakan Tartan’dan alan Ecem Nur Sabun’un heyecanı gözlerinden okunuyordu. İlk sürüşünü gerçekleştiren Ecem Nur da Başkan Tartan’a teşekkürlerini sunan keçeden yapılmış uğur böceği takdim etti.

Fotoğrafaltı: Ecem Nur Sabun, Konak Belediye Başkanı Dr. Hakan Tartan’a keçeden uğur böceği takdim etti.









YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası