Ege Postası
Geri

Hayatta taraf olmam

Başkanı Aziz Kocaoğlu, Hüseyin Aslan’ın ‘Mercek’ programında, CHP İl Kongresi öncesi kimi destekleyeceği sorusuna bu yanıtı verdi
Hayatta taraf olmam
Haberler / İzmir
6 Eylül 2012 Perşembe 10:56
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

 

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, Ege-Koop Genel Başkanı Hüseyin Aslan’ın yerel bir televizyonda yayınlanan “Mercek” programına konuk oldu. Programda çok önemli açıklamalarda bulunan Kocaoğlu, CHP İl Kongresi’nde adaylar arasında taraf olmayacağının altını çizdi, “Adayların, kamuoyuna benden destek aldıkları yönündeki beyanları gerçek dışıdır. Ben kolay kolay taraf olmam. Buna karşın taraf olursam da o kişinin arkasında sonuna kadar dururum. Bugüne kadar iki defa taraf oldum. Biri mahalle seçimlerinde, diğeri de Bornova ilçe seçimlerinde... Her ikisinde de ne çektiğimi bir ben biliyorum. Bu yüzden hayatta taraf olmam” dedi.

İl Kongresinin başarılı geçeceğine inandığını belirten Kocaoğlu, 2014’te aday olup olmayacağı yönündeki soruya da “Yüzde 90 adayım, yüzde 10 değilim” söylemini tekrarlayarak cevap verdi.

Bayrağı CHP’liye vermek isterim
Kocaoğlu, bu konuda şu açıklamayı yaptı:
“Belediye Başkanlığı’na adaylığımı 6 ay kala açıklamayı düşünüyordum.  Bugüne kadar yüzde 90 aday olmamayı düşünüyordum. Bu bir realite. Ama operasyondan sonra bu oran tersine döndü. Şu anda o noktadayım. Ama benim aday olup olmamam önemli değil. Bayrrağı ben Ahmet Priştina’dan devraldım, Ahmet Priştina CHP’den kazanmıştı. Ben de CHP’den kazanan bir arkadaşa bu bayrağı teslim ettiğim zaman bütün görevlerimi yapmış oluyorum.”

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası