Ege Postası
Geri

Haydi çocuklar yaz okullarına!

Karşıyakalı çocukları yaz aylarında kültür, sanat ve spor aktiviteleriyle buluşturmayı hedefleyen Karşıyaka Belediyesi, 21 branşta yaz okulları açıyor. Yüzme, okçuluk, tiyatro, gitar ve İngilizce gibi kurslar sayesinde çocuklar bu yaz hem öğrenecek hem de eğlenecek.
Haydi çocuklar yaz okullarına!
Haberler / Yerel Yönetimler
8 Haziran 2015 Pazartesi 10:00
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
İZMİR - Karşıyaka Belediyesi Spor İşleri Müdürlüğü bünyesinde açılacak basketbol, voleybol, futbol, kaleci okulu, yüzme, judo, satranç, okçuluk, jimnastik, tenis ve masa tenisi branşları için kayıtlar, 1 Haziran’da Karşıyaka Arena’da kabul edilmeye başlandı. 18 Haziran’da, 1912 Zühtü Işıl Spor Kompleksi’ndeki açılış töreniyle başlayacak kurslar yaklaşık iki ay sürecek. Önceki yıllarda portatif havuzlarda yapılan yüzme dersleri de geçen ay hizmete giren kompleksteki yarı olimpik yüzme havuzunda gerçekleşecek.
 
DRAMA, RESİM, HEYKEL
Belediye Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü tarafından 7-13 yaş grubuna yönelik olarak düzenlenen drama, resim, ebru, heykel ve İngilizce kursları için de 8-19 Haziran tarihleri arasında kayıt yaptırılabilecek. İsmail Cem Kültür Merkezi, Bülent Ecevit Kültür Merkezi, Ahmet Piriştina Kültür Merkezi ve KARGEM’de açılacak bu kurslar, ücretsiz olacak. 29 Haziran’da başlayacak dersler, 28 Ağustos’ta sona erecek.


 
TİYATRO VE ENSTRÜMAN
Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü’nün 10-14 ve 15-30 yaş gruplarına yönelik olarak düzenleyeceği tiyatro kursu için kayıtlar, 1 ile 26 Haziran tarihleri arasında kabul edilecek. Karşıyaka Belediye Konservatuarı’nın keman, piyano, bağlama ve gitar kurslarına katılmak için de 25 - 30 Haziran tarihleri arasında başvuru yapılabilecek.
 
BAŞVURU NOKTALARI:
Karşıyaka Arena:                                            324 73 63
İsmail Cem Kültür Merkezi:                              361 60 19
Bülent Ecevit Kültür Merkezi:                           361 47 93
Ahmet Piriştina Kültür Merkezi:                        336 17 41
KARGEM:                                                      365 25 94
Belediye Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü:         399 40 83
Karşıyaka Belediye Konservatuvarı:                   365 69 12

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası