Ege Postası
Geri

Hayır yarışında eşine sandığını sattı

Antalya’nın Finike ilçesinde düzenlenen açık arttırma profesyonellerini aratmadı. Denizyıldızı Derneği’nin öğrenciler yararına düzenlediği kermeste açık arttırma yöntemiyle el dokuma seccade, tezhip sanatıyla hazırlanan tablo, çeyiz...
Hayır yarışında eşine sandığını sattı
Haberler / Güncel
26 Mayıs 2013 Pazar 17:12
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Antalya’nın Finike ilçesinde düzenlenen açık arttırma profesyonellerini aratmadı. Denizyıldızı Derneği’nin öğrenciler yararına düzenlediği kermeste açık arttırma yöntemiyle el dokuma seccade, tezhip sanatıyla hazırlanan tablo, çeyiz sandığı ve tepsi baklava açık arttırmayla satıldı. Etkinlikte hanımların hazırladığı yemekler de yarıştı. En lezzetli yemeklere ödül verildi.

Sunuculuğunu Özel Finike Koleji’nin sınıf öğretmeni Atman İlhan’ın yaptığı açık arttırmada hayırseverler birbiriyle yarıştı. Yarışın en ilginç anları çeyiz sandığında yaşandı. Sunucunun öğretmen eşi Sümeyye İlhan yarışmaya damgasının vurdu. İlhan eşini yanına çağıp sürpriz yaparak onu şaşırttı. Sümeyye İlhan, “Evlendiğimde Atman bey bana çeyiz sandığı almamıştı. Bu da onun hediyesi olsun. En yüksek fiyatı ben veriyorum.” dedi. Eşinden gelen bu talep karşısında önce biraz şaşkınlık yaşayan Atman İlhan, sonra kendisini toparlayarak ‘aldım’ cevabını verdi.

    Hanımlar arası yemek yarışması da büyük ilgi gördü. Yarışmada patlıcan kebabı birincilik aldı. İkinciliği Alinazik alırken üçüncülük getiren yemek de mumbar dolması oldu. Dereceye giren yemek sahipleri çeşitli hediyelerle ödüllendirildi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası