Ege Postası
Geri

Hayırsever vatandaş arsasını okul için bağışladı

Malatya’da yaşayan bir vatandaş bin 324 metrekarelik arsasını okul yapılması için devlete bağışladı.     Malatyalı vatandaş Nail Piliç, Vali Vasip Şahin'in makamında düzenlenen törende imzalanan protokol ile Orduzu...
Hayırsever vatandaş arsasını okul için bağışladı
Haberler / Güncel
14 Ağustos 2013 Çarşamba 14:56
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Malatya’da yaşayan bir vatandaş bin 324 metrekarelik arsasını okul yapılması için devlete bağışladı.

    Malatyalı vatandaş Nail Piliç, Vali Vasip Şahin'in makamında düzenlenen törende imzalanan protokol ile Orduzu beldesinde bulunan bin 324 metrekarelik arsasını Malatya İl Özel İdaresi Genel Sekreterliği’ne bağışladı.

    Vali Vasip Şahin, hayırsever vatandaş Nail Piliç'e teşekkür etti. Her zaman önceliklerinin eğitim olduğunu belirten Şahin, insana yatırım prensibiyle çalışmalarını sürdürdürdüklerini kaydetti. Vatandaşların eğitime katkısının daha şevkle çalışmalarını sağladığını kaydeden Şahin, "İnşallah bu arsa üzerinde en kısa sürede inşaatına başlanacak ilkokulumuz tamamlanarak eğitim öğretime açılacaktır" ifadesini kullandı.

    Nail Piliç, bugün bağışladığı arsayı esasında 1973 yılında okul yapılması için İl Milli Eğitim Müdürlüğü'ne verdiğini hatırlatarak, buraya 2 derslikli ilkokul yapıldığını kaydetti. Nail Piliç, 1978 yılında okul yapılması amacı ile bağışta bulunulan parselin üzerine o tarihte iki derslikli okul yapıldığını belirtti. O dönemde müstakil tapu bulunmadığı için okula Milli Eğitim Müdürlüğü’nce herhangi bir ilave yapılamadığını anlatan Piliç, günümüzde arazinin müstakil tapusunu aldıklarını, mevcut okulun ihtiyacı karşılayacak şekilde yeniden yapılması için ilkokul yapılması için bağışladığını, bundan da çok mutlu olduğunu kaydetti.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası