Ege Postası
Geri

Hedef yeşil bir Manisa

Manisa Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Park ve Bahçeler Müdürlüğü tarafından düzenlenen lokma etkinliğine katıldı. Manisa’da yeşil alanların sayısını göreve geldikleri günden bu yana hemen hemen iki katına çıkardıklarını belirten Başkan Ergün, Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekiplerine hitaben, “Ben bugüne kadar vermiş olduğunuz bütün bu güzel hizmetlerden dolayı tüm çalışanlara Allah razı olsun diyorum” dedi.
Hedef yeşil bir Manisa
Haberler / Yerel Yönetimler
23 Eylül 2013 Pazartesi 16:07
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
MANİSA - Manisa Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü çalışanları tarafından Yeni Garaj’da bulunan Park ve Bahçeler Müdürlüğü Şantiyesi önünde düzenlenen lokma dökümüne Belediye Başkanı Cengiz Ergün’ün yanı sıra Belediye Başkan Yardımcıları Mimar Azmi Açıkdil, Nursel Ustamehmetoğlu, Tamer Çipiloğlu, Funda Solak, Serpil Çakır ve Ulaşım Hizmetleri Müdürü Mümin Deniz katıldı. Park ve Bahçeler Müdürlüğü çalışanlarıyla tek tek tokalaşan Başkan Ergün, “Manisa’nın yeşillendirilmesi noktasında yaptığınız çalışmalar nedeniyle öncelikle ellerinize sağlık, yüreğinize sağlık. Rabbim vücudunuza sağlık versin. Manisa’ya gerçekten güzel hizmetler veriyorsunuz. Başta Sayın Müdürümüz, bütün çalışanlar ve bütün ekip olarak hepinize ben çok teşekkür ediyorum. Manisa’da yaşayanlara geldiğimiz süreçten beri ürettiğimiz yeni yeşil kuşaklar, yeni yeşil alanlarla hemen hemen bunu iki katına çıkardık” dedi.
Hepinizden Allah razı olsun
Yeşil alanların çoğalmasıyla birlikte, işlerin de her geçen gün çoğaldığını belirten Başkan Ergün, “Ama ekibimiz de, ailemiz de her geçen gün büyüyor. İlk geldiğimizde 50 kişiyle yaptığımız işi, bugün 120-130 kişiyle yapar hale geldik. İnşallah bu daha da büyüyecek. Ben bugüne kadar vermiş olduğunuz bütün bu güzel hizmetlerden dolayı tüm çalışanlara Allah razı olsun diyorum. Allah gücümüzü, sağlığımızı yerinde vererek, bu güzel hizmetleri vermeyi nasip etsin. Hepinizden Allah razı olsun. Bugün ilgili Müdürlüğümüzün düzenlediği lokma hayrına katıldık. Kazasız, belasız çalışmalar diliyorum, Allah lokma hayrımızı da kabul etsin” diye konuştu.
 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası