Ege Postası
Geri

Şarkı ve türküye ‘engel’ yok

Güzelbahçe Belediyesi, Engelsizİzmir projesine destek vermek amacıyla konser düzenledi. Grup Hudut’un verdiği muhteşem konseri, engelliler, yaşlılar ve çok sayıda vatandaş izledi, müziğe doydu.
Şarkı ve türküye ‘engel’ yok
Haberler / Yerel Yönetimler
22 Eylül 2013 Pazar 10:29
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
İZMİR- Güzelbahçe Belediyesi Amfi Tiyatrosu’nda gerçekleştirilen Engelsiz İzmir’e şarkılarla türkülerle destek vermek amacıyla Grup Hudut’un verdiği konsere, Güzelbahçe Belediye Başkanı Mustafa İnce, CHP Güzelbahçe İlçe Başkanı Ednan Arslan, Belediye Meclis üyeleri, yaşlı bakımevinden gelen yaşlılar, bir gurup engelli ve çok sayıda Güzelbahçe vatandaş katıldı.
Güzelbahçe Belediye Başkanı Mustafa İnce, “ Engelsiz İzmir projesi, İzmir’de engellilerin rahatlıkla yaşayabileceği bir kent projesidir. Biz burada bu konserle projeye destek veriyoruz. Bir taraftan ne kadar engelsiz bir kent yaratmaya çalışıyorsanız, bunun sosyal ve kültürel yönünü de yapmanız gerekmektedir. Engelleri aşmak için şehrimizi engellilerin rahat hareket edebilecekleri bir duruma getiriyoruz. Büyükşehir belediyemizle birlikte bu tür projelere önem veriyoruz. Bize bu güzel keyifli geceyi yaşatan grup Hudut’a teşekkür ediyorum” dedi.
Başkan İnce, Yaşlı Bakım evinden gelen yaşlılarla birlikte şarkılara eşlik etti, oynadı, Grup Hudut üyelerine çiçek verdi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası