Ege Postası
Geri

Helil Kınay'dan ilk açıklama: Değişimin öncüsü olacağız

CHP'de yapılan MYK ve PM toplantısının ardından İzmir başkan adayları açıklandı. Helil Kınay, Karabağlar Belediye Başkan Adayı olarak gösterildi. Kınay, sosyal medya hesabından açıklama yaptı. Kınay, "Eşit, adil, hak ettiğimiz daha iyi bir yaşam için değişim yolculuğumuzda, Cumhuriyet Halk Partimizin sosyal demokrat, halkçı belediyecilik anlayışını,  doğrudan katılımcı yönetim anlayışımızı Karabağlar’da birlikte büyüteceğiz..." dedi.
Helil Kınay'dan ilk açıklama: Değişimin öncüsü olacağız
Haberler / Yerel Politika
30 Ocak 2024 Salı 01:16
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

EGEPOSTASI- CHP Parti Meclisi, İzmir Büyükşehir Belediyesi ve 30 ilçe belediye başkan adayını açıkladı. Karşıyaka Belediye Başkanı Dr. Cemil Tugay, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanlığına aday gösterildi.

Adaylar arasında dikkat çeken isimlerden biri de Helil Kınay oldu. Bornova'dan başvuran Helil Kınay, MYK ve PM'nin onayıyla Karabağlar Belediye Başkan Adayı gösterildi.

Karabağlar Belediye Başkan Adayı Kınay, sosyal medya hesabından açıkalamada bulundu.

Helil Kınay açıklamasında şu ifadeleri kullandı;

"Karabağlar Belediye Başkan Adayı olarak bana bu kıymetli görevi veren başta Genel Başkanımız Sn. Özgür Özel olmak üzere, tüm parti yöneticilerimize ve örgütümüze teşekkür ediyorum. 

Eşit, adil, hak ettiğimiz daha iyi bir yaşam için değişim yolculuğumuzda, Cumhuriyet Halk Partimizin sosyal demokrat, halkçı belediyecilik anlayışını,  doğrudan katılımcı yönetim anlayışımızı Karabağlar’da birlikte büyüteceğiz...

Atatürk’ün ilke ve devrimlerinin izinde, çağdaş, aydınlık ve demokrat bir yönetim anlayışını, Karabağlar’dan ülkemize yayacak, değişimin öncüsü olacağız.@eczozgurozel" 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası