Ege Postası
Geri

Herkese eşit hizmet sunacağız

Seçim büroları açılışlarına devam eden ve Çiğli’nin her köşesinde davul zurna eşliğinde ‘Halkçı Başkan’ sloganları ile karşılanan CHP Çiğli Belediye Başkan Adayı Hasan Arslan’ın Küçük Çiğli Mahallesi’nde açtığı seçim ofisinde adeta şölen havası yaşandı. Çiğli halkının akın ettiği açılışta konuşan Hasan Arslan, halkın hediye ettiği kasketi taktı ve Küçük Çiğli’nin 30 Mart’ın mesajını verdiğini söyledi.
Herkese eşit hizmet sunacağız
Haberler / Yerel Politika
7 Mart 2014 Cuma 11:50
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
İZMİR - Seçim çalışmalarına ara vermeden devam eden CHP Çiğli Belediye Balkan Adayı Hasan Arslan’ın Küçük Çiğli Mahallesi’nde açtığı seçim bürosunda adeta şölen havası yaşandı. Kalabalığın hınca hınç akın ettiği açılışta son dönemde yaşanan 17 Aralık yolsuzluk operasyonlarına ve ayakkabı kutularına gönderme yapılarak Hasan Arslan’a halkın kutusu hediye edildi. Kutudan çıkan kasketi başına takan Arslan, “ Vatandaş bana boşuna Halkçı Başkan demiyor. Halkın bu güzel hediyesine teşekkür ediyorum. Bizim kitabımızda eyırt etmek yok. Her vatandaşımız bizim için aynı. Alevi’si de bir, Kürdü de bir, Çerkez’i de bir, hatta Hristiyan’ı da bir. Herkes bizim için aynı, ve hizmet herkes için var. Bugün burada görüyorum ki birlik ve beraberlik içinde Küçük Çiğli 30 Mart’ın mesajını verdi. ” diye konuştu.

KÜÇÜK ÇİĞLİ’YE BÜYÜK HİZMETLER
Türküler ve halaylar ve sloganlar eşliğinde açılış konuşmasını gerçekleştiren Hasan Arslan, üst geçitlerin yenilenerek asansörlü ve yürüyen merdivenli yapılamasından, alt yapı sorununun çözümüne kadar Küçük Çiğliyi birçok büyük hizmetlerin beklediğini Çiğli halkına müjdeledi.  Mahallede pazar yerinin eksikliğine değinen Arslan, vatandaşların uzun mesafeler kat ederek başka mahallelerdeki pazar yerlerinden alışverişini gerçekleştirdiklerini, Küçük Çiğli’ye kapalı pazar yeri yapacaklarının müjdesini verdi.

VARTOLULAR DERNEĞİ’NDEN TAM DESTEK
Esnaf gezileri ve sivil toplum kuruşları ziyaretlerine devam eden Hasan Arslan, İzmir Vartolular Kültür ve Dayanışma Derneği’ni ziyaret etti. Konuşmasında, “Derneklerimizin desteği ile göreve geleceğiz ve hizmet edeceğiz” diyen Arslan, “ Bizim derdimiz hakçı belediyeciliktir. Bütün Çiğlimizin bütün projelerini hayata geçireceğiz. Kuracağımız demokrasi kampüsü ile derneklerimizi bir çatı altında toplayacağız ve elektrik, su ihtiyaçlarını karşılayıp ekonomik anlamda katkı sağlayacağız. Bu yapıda kuracağımız konferans salonları ile derneklerimizin paylaşım konusunda dayanışmalarını artıracağız” dedi. Dernek yöneticileri ile sohbet eden ve sorunlarını dinleyen Arslan’a seçimde Vartolular’dan tam destek sözü geldi. Vartolular Derneği ziyaretinin ardından Küçük Çiğli pazar yerini gezerek esnafı ziyaret eden Hasan Arslan, esnafın sorunlarını dinledi ve sorunların çözümüne az bir sürenin kaldığını dile getirdi. Esnaf ziyaretinin ardından Santral Mahallesi’nde seçim ofisi açılışına katılan Arslan projelerini Çiğli halkına anlattı.  

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası