Ege Postası
Geri

Herve Tum Göztepe'de

Göztepe'de yılan hikayesine dönen Herve Tum transferi mutlu sonla bitti. Herve Tum bu akşam İzmir'e geldi
Herve Tum Göztepe'de
Haberler / Spor
31 Ocak 2013 Perşembe 19:01
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
YİĞİT İMİRDOĞAN/HABER SERVİSİ - PTT 1. Lig'de gözünü üst sıralara diken Göztepe'de tranferi yılan hikayesine dönen Tum İzmir'e geldi. Eski kulübü Elazığspor ve federasyonun çıkardığı pürüzler çözüldü. Uçağının rötar yapması ile İzmir'e 1 saat geç gelen Kamerunlu futbolcuyu sarı-kırmızılı taraftarlar meşaleler ve tezahüratlarla karşıladı. Kamerunlu golcü ile 6 aylık sözleşme imzalandı. Gerçekleşen transferin ardından Herve Tum duygularını şu sözlerle dile getirdi:
“Uzun süre Türkiye’de futbol oynadım. Göztepe’nin tarihte elde ettiği başarıları ve taraftarının büyüklüğü Türkiye’de yaşadığım süre içersinde çevremde bulunan herkes tarafından konuşuluyordu. Duyduklarım beni çok etkiledi ve şu anda bu büyük kulübün futbolcusu oldum. Ben Göztepe’de önemli işlere imza atmak istiyorum. Taraftarın önüne çıkacağım günü sabırsızlıkla bekliyorum.'' şeklinde konuştu. Yeni transfer Herve Tum Cuma günü saat 13:00-14:00 arasında Güzelyalı Gözgöz mağazasında imza dağıtacak.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası