Ege Postası
Geri

Hınıs'ta silahlar konuştu: 1 bir yaralı

Erzurum'un Hınıs ilçesinde kalaşnikof marka tüfeklerin kullanıldığı 2 farklı kavgada bir kişi yaralandı.    Hınıs'ın Göller köyünde Suphi Yenigül ve Enver Yenigül'ün evine gece saatlerinde kimliği belirsiz kişilerce...
Hınıs'ta silahlar konuştu: 1 bir yaralı
Haberler / Güncel
27 Ağustos 2013 Salı 16:17
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Erzurum'un Hınıs ilçesinde kalaşnikof marka tüfeklerin kullanıldığı 2 farklı kavgada bir kişi yaralandı.

    Hınıs'ın Göller köyünde Suphi Yenigül ve Enver Yenigül'ün evine gece saatlerinde kimliği belirsiz kişilerce kalaşnikof marka tüfekle ateş açıldı. Suphi ve Enver Yenigül'de de av tüfekleriyle saldırganlara karşılık verdi. Kısa süreli çatışma sonrasında saldırganlar karanlıktan yararlanarak kayıplara karıştı. Saldırı sonrasında köye çok sayıda jandarma sevk edildi. Jandarma Olay Yeri İnceleme Timleri saldırının gerçekleştirildiği evin çevresinde 3 adet kalaşnikof mermisi ile 90 adet av tüfeği fişeği ele geçirdi.

    Köy Muhtarı Selman Sarıçiçek, saldırının kimler ve neden gerçekleştirildiğinin bilinmediğini iddia ederek, "Gece yatıyordum silah sesleri ile uyandım. Kimler, neden Yenigül'lere saldırmıştır bilemiyorum." dedi.

    Bu arada Hınıs'ın Kızılahmet köyünde akşam saatlerinde aralarında husumet bulunan Özbaş ve Türel aileleri arasında eski bir husumet yüzünden tartışma çıktı. Tartışmanın büyümesi üzerine taraflar birbirlerinin üzerine kalaşnikof tüfek ve tabancaler ile kurşun yağdırdı. Kavgada Mehmet Türel( 60) bacağına isabet eden kurşunla yaralandı. Türel, ilçe devlet hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı.

    Saldırıya karıştıkları iddiasıyla jandarma İdris, Hakan, Ahmet ve Fehim Özbaş ile Mehmet ve Hüseyin Türel'in ifadelerine başvurdu.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası