Ege Postası
Geri

“Hizmet yarışında rakip tanımayacağız”

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Karabağlar Aday Adayı Avukat Şehmus Kayapınar, siyasi polemiklerle kaybedecek zamanlarının olmadığını söyledi. Kavga ve gürültüden uzak olacaklarının sözünü veren Kayapınar, “Bizim kimseyle bir yarışımız yok. Birbirimiz arasında değil, hizmet konusunda yarışımız olacak. Çok iddialı konuşuyorum ki hizmet konusunda da rakip tanımayacağız” diye konuştu.
“Hizmet yarışında rakip tanımayacağız”
Haberler / Yerel Politika
25 Ekim 2013 Cuma 13:08
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
İZMİR- İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu’nun danışmanlığı görevinden CHP Karabağlar ilçesi A. Adaylığı için istifa eden Avukat Şehmus Kayapınar, çalışmalarını muhtar ziyaretleri ile sürdürüyor. Muhtarları ‘Mahallelinin kalbi’ olarak nitelendiren Kayapınar, insanlara ulaşmanın ve sorunlarına vakıf olmanın yollarından birinin de muhtarlar olduğunu kaydetti. Ziyaretler sırasında sorunları bizzat yaşayarak tecrübe ettiklerini ifade eden Kayapınar, “Muhtarlardan sorunları öğreniyor, çözüm yolları hakkında da görüşlerine başvuruyoruz. En doğru şekilde yapılması gereken ve ihtiyaçları gözlemliyoruz. Ekimizdeki arkadaşlarla birlikte notlarımızı alıyoruz” dedi.

“Hedef: Hizmette yarış”


Yoğun bir çalışma içerisinde olduklarını dile getiren Şehmus Kayapınar, talip oldukları görevde kendilerine çok güvendiklerini belirterek şunları kaydetti: “Bizi destekleyen, bizi bu amaca yönlendirenlerin ve kendimize olan güvenimiz tam. Kimseyle karşı karşıya gelmek istemiyoruz. Kimse de bizi kimseyle karşı karşıya getirmeye kalmasın. Tek bir amacımız var o da hizmet üretmek, hizmet ulaştırmak. Bizim hedefimiz hizmette yarış. Çok önemli hedef ve projelerimiz var. İnşallah onları açıklayacağımız günlerde gelecek. Herkesin ve her kesimin bizi tanımasını sağlayacağız. Kavgadan gürültüden uzak, sade ve saygın bir şekilde seçime hazırlanıyoruz.”

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası