Ege Postası
Geri

Tartan'dan bir ilk: hakantartan.tv yayında

Konak Belediye Başkanı Dr. Hakan Tartan’ın resmi internet televizyonu yayına başladı. Yayınlar, www.hakantartan.tv adresinden canlı ve bant formatında yapılıyor.
Tartan'dan bir ilk: hakantartan.tv yayında
Haberler / Yerel Politika
25 Ekim 2013 Cuma 10:25
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
İZMİR- Belediyecilikte ilklere imza atan Başkan Tartan’dan teknolojik bir yenilik daha. Konak Belediye Başkanı Dr. Hakan Tartan, halkla yeni bir iletişim kanalı daha oluşturdu. Teknolojik yeniliklerin getirdiği avantajları hizmet olarak kullanmaya devam eden Başkan Tartan, siyasiler için de kişiye özel ilk TV Yayınını hizmete soktu. 
Konak Belediye Başkanı Dr. Hakan Tartan’ın resmi internet televizyonu hakantartan.tv’de Konak Belediyesi’nin tüm çalışmaları video olarak izlenebiliyor. Başkan Tartan’ın görsel basında katıldığı programlar anında canlı olarak aktarılıp sonrasında ise bant olarak takip edilebiliyor. 

Konak Belediyesi etkinlikleri canlı yayınlanıyor

Konak Belediyesi’nin birçok etkinliği www.hakantartan.tv üzerinden canlı yayınlanıyor. Konserler, festival ve şenlikler, tiyatrolar, sempozyumlar canlı olarak dünyanın dört bir yanındaki İzmirlilere ulaşıyor. Konak Belediye Başkanı Dr. Hakan Tartan, internetin günümüzde en etkin iletişim aracı olduğunu belirterek;” TV yayınları ile sesimizi daha geniş kitlelere ulaştırmak istedik. Yaptığımız canlı yayınlar, kültür merkezlerimize gelemeyen İzmirlilere kendi evlerinden etkinliklerimizi takip etme imkanı veriyor. Konserlerimizi, tiyatro oyunlarımızı canlı izleyebiliyor” dedi.



YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası