Ege Postası
Geri

Hotar’a memleketinde görkemli karşılama

Ak Parti'de Genel Başkan Yardımcılığı ve Sosyal İşler Başkanlığı görevine devam eden Nükhet Hotar, İzmir’e geldi. Kongreden sonra ilk defa İzmir’e gelen Hotar’a gelenek olduğu üzere görkemli bir karşılama töreni düzenlendi. AK Parti İzmir İl Başkanlığı tarafından düzenlenen törenle yaklaşık 500 kişi tarafından İzmir girişinde karşılanan Nükhet Hotar’a ilgi büyüktü.
Hotar’a memleketinde görkemli karşılama
Haberler / Yerel Politika
12 Ekim 2012 Cuma 12:36
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
İZMİR -AK Parti 4. Olağan Büyük Kongresi’nde tekrardan MKYK üyeliğine seçilen, kongre sonrasında Başbakan Recep Tayyip Erdoğan tarafından yapılan görevlendirmeyle uzun yıllardır aralıksız sürdürdüğü MYK Üyeliği, Genel Başkan Yardımcılığı ve Sosyal İşler Başkanlığı görevine devam eden Nükhet Hotar, İzmir’e geldi. Kongreden sonra ilk defa İzmir’e gelen Hotar’a gelenek olduğu üzere görkemli bir karşılama töreni düzenlendi. AK Parti İzmir İl Başkanlığı tarafından düzenlenen törenle yaklaşık 500 kişi tarafından İzmir girişinde karşılanan Nükhet Hotar’a ilgi büyüktü. Uzun yıllardır AK Parti Genel Merkez Sosyal İşler Başkanı olarak görev yapan ve AK Parti hükümetinin sosyal politikaları ile engellilere yönelik çalışmalarında imzası bulunan Nükhet Hotar’ı karşılamaya teşkilat mensuplarının dışında engelli vatandaşların da gelmesi dikkat çekti. AK Parti İzmir İl Başkanı Ömer Cihat Akay tarafından kendisine çiçek verilen ve yeniden seçildiği görevinde başarı temennilerinde bulunulan Nükhet Hotar, karşılama töreninde vatandaşlara hitap etti. AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan tarafından kendisine yeniden MKYK ve MYK’da görev verilmesinden onur duyduğunu belirten Hotar, “Sayın Başbakanımıza teveccühü için teşekkür ediyorum. Kendisiyle birlikte sürdürdüğümüz yol arkadaşlığımız ilelebet devam edecek. Makam ve mevkilerin önemi yok, önemli olan teşkilatımızın, vatandaşlarımızın kalbinde bir makama sahip olabilmek.” dedi. Nükhet Hotar’ın yeniden MKYK ve MYK Üyesi olarak görev almasına oldukça sevindiklerini belirten AK Parti İzmir İl Başkanı Ömer Cihat Akay ise, “Sayın Genel Başkan Yardımcımızın yeni dönemde de görevini sürdürüyor olmasına çok sevindik. AK Parti ailesi birlik ve beraberlik içerisinde yoluna devam ediyor.” sözlerini sarf etti.

 

İL YÖNETİM KURULU TOPLANTISINA KATILDI

 

Karşılama töreninden sonra AK Parti İzmir İl Başkanlığının Bornova Çiçekliköy’de bulunan Organik Restoran’da düzenlenen haftalık olağan il yönetim kurulu toplantısına katılan AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Nükhet Hotar, burada il yönetim kurulu üyelerine hitap etti. Burada yaptığı konuşmada teşkilatın birlik ve beraberlik içerisinde olmasının kendisini sevindirdiğini ifade eden Nükhet Hotar, birlik ve beraberlik içerisinde sürdürülen teşkilat çalışmalarının neticesinde başarıya ulaşılacağına inandığını belirtti. İzmir’in AK Parti için zor olmadığının altını çizen Hotar, İzmir’de kabinenin iki değerli üyesinin hizmetleri ve koordinasyonu ile ciddi ivme kazanıldığını hatırlattı. Kendisinin de iki dönem İzmir Milletvekili olarak görev yapmış, İzmirli bir MYK Üyesi ve Genel Başkan Yardımcısı olarak her zaman teşkilatın yanında olduğunu söyleyen Nükhet Hotar, “İzmir’de başarıya ulaşacağımıza yürekten inanıyorum. Ben şahsen her zaman teşkilatımızın Ankara nezdinde destekçisi ve yardımcısı olacağım. Bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da İzmir ile ilgili konular önceliğimiz olacak. AK Parti’de siyaset yapmak bir onurdur. Ben bu onuru her zaman bünyemde taşıyan birisi olarak makam ve mevkilerin bizlere kattığı büyük sorumluluğun da farkındayım. Sorumluluğumuz büyük, daha fazla hizmet, daha fazla çalışma ve başarıyla neticelenen bir final hedefliyoruz. Hep birlikte ahenk içerisindeki çalışmalarımızla İzmir’de başarıya ulaşacağımıza inanıyorum. Ben bu karşılamayı ve bu toplantıyı organize eden, yoğun bir katılım gösteren teşkilat mensuplarımızın hepsine teşekkür ediyorum.” dedi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası