Ege Postası
Geri

MHP Bayraklı İlçe Başkanı Işık sokaklarda dert dinliyor

Milliyetçi Hareket Partisi Bayraklı İlçe Başkanı Taşkın Işık Manavkuyu mahallesindeki sorunları yerinde görmek için yakın çalışma arkadaşları ve gençlerle biraraya geldi.
MHP  Bayraklı İlçe Başkanı Işık sokaklarda dert dinliyor
Haberler / Yerel Politika
12 Ekim 2012 Cuma 10:16
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
İZMİR -Milliyetçi Hareket Partisi Bayraklı İlçe Başkanı Taşkın Işık Manavkuyu mahallesindeki sorunları yerinde görmek için yakın çalışma arkadaşları ve gençlerle biraraya geldi.
 
     MANAVKUYU, LAĞIM KOKUYOR!
 
      Yapılan gezilerde 278-278-281-282 sokaklarda yaşayanların yoğun şikayeti ile yerinde tespitte yaşanan tozlu topraklı ve açık kanalizasyonlu sokakların bir an önce parke taşı işinin bitirilmesi için caba sarfedeceklerini belirten İlçe Başkanı Işık, " Aslında 3 veya 3.5 sene önce yapılan kilitli parke taşı yolların tekrar kazılıp yenilenmesinin mantığını da anlamış değiliz.Milletin parasını boş işlerle israf ederek kötü bir alışkanlık haline getiren CHP li Belediyelerin bir örneğini Bayraklı'da yaşamaktayız. Yaklaşan yerel seçimlerde Belediye Başkanlığını mutlaka kazanarak israfı tamamen yok edeceğiz" dedi.  23 mahallenin her sokağının fotoğraflarını çekmeye başladıklarını belirten ışık, " yerel seçim startı verildiğinde Bayraklı'da yaşayan herkesimle birebir konuşup sorunları bilinçli çözeceğiz" dedi.
     
       BAYRAKLI'DA YAPILAN SADECE BASINDA REKLAM

2009 Yılında borçsuz olan Belediyenin hızla borçlanarak bir batağa sürüklendiğini iddia eden Işık, "3.5 senede yapılan hiçbir göze batan icraat yok. Sadece Kız yurdu dışında yararlı bir yatırım maalesef yapılamadı" dedi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası