Ege Postası
Geri

Hristofyas'tan Rum Başpiskoposa: Ağzını topla

Rum Ortodoks Kilisesi Başpiskoposu II. Hrisostomos, eski Rum lider Dimitris Hristofyas’ı bankacılık sistemini yerle bir etmekle suçladı. Buna karşılık Hristofyas, II. Hrisostomos’un da bankacı olduğunu ve bankalarla ilgili sorunda pay sahibi...
Hristofyas'tan Rum Başpiskoposa: Ağzını topla
Haberler / Dünya
13 Ağustos 2013 Salı 13:43
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Rum Ortodoks Kilisesi Başpiskoposu II. Hrisostomos, eski Rum lider Dimitris Hristofyas’ı bankacılık sistemini yerle bir etmekle suçladı. Buna karşılık Hristofyas, II. Hrisostomos’un da bankacı olduğunu ve bankalarla ilgili sorunda pay sahibi olduğuna işaret ederek "ağzını toplamasını" istedi.

II. Hrisostomos'un "Sayın Hristofyas’ın gerek bankaları gerek kooperatif şirketlerini yerle bir etmeyi başaramayınca bu işi Merkez Bankası Başkanı’na havale ettiğine inanıyoru." şeklindeki açıklamalarına sinirlenen Hristofyas, II. Hrisostomos’un açıklamasının ve adını zikretmesinin kendisini şaşırtmadığını belirtti.

Hristofyas, "Genellikle Başpiskopos ağzını açıyor ancak dilinin söylediklerini kontrol edemiyor. Bankalar sorununu, Başpiskopos’un şahsının da dahil olduğu banka müdürleri ve yetkilileri yaratmıştır. Başpiskopos artık fakir halk popülizmi yapmaktan vazgeçsin ve işletmeci olarak biriktirdiği milyonlarının bir kısmıyla fiilen yardım etsin. Sabrın da bir sınırı vardır, bu nedenle fakir halkı kışkırtmaktan vazgeçsin." şeklinde konuştu.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası