Ege Postası
Geri

Hukukçu STK'lardan ortak açıklama: Çözüm sürecini tüm gücümüzle destekliyoruz

Hukuk alanında çalışan 10 vakıf, dernek, birlik ve kurum, çözüm sürecini tüm güçleriyle sonuna kadar desteklediklerini açıkladı.        Hukukçular Birliği Vakfı, Hukuk ve Demokrasi Kurumu, Hukuk ve...
Hukukçu STK'lardan ortak açıklama: Çözüm sürecini tüm gücümüzle destekliyoruz
Haberler / Güncel
25 Nisan 2013 Perşembe 11:47
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Hukuk alanında çalışan 10 vakıf, dernek, birlik ve kurum, çözüm sürecini tüm güçleriyle sonuna kadar desteklediklerini açıkladı.

        Hukukçular Birliği Vakfı, Hukuk ve Demokrasi Kurumu, Hukuk ve Hayat Derneği, Hukuki Araştırmalar Derneği, Özgün Yaklaşım Derneği, Tüm Hukukçular Birliği Derneği, Adalet Gönüllüleri Derneği, Hukuk ve Değişim Derneği, Hukuk ve Siyaset Stratejileri Derneği ve Avukatlar Birliği, yaptıkları ortak açıklama ile çözümü desteklediklerini duyurdu.

        Türkiye’nin tarihi zamanlardan geçtiği belirtilen ortak açıklamada; terör sorununun 'çözüm süreci' olarak bilinen çalışmalarla bitme noktasına geldiği hatırlatıldı.

        Ortak açıklamada, şöyle denildi: "Temennimiz, siyasi irade, sivil toplum, medya ve olayın tüm taraflarının üzerlerine düşen sorumluluğun bilinci ve hassasiyeti ile herhangi bir provokasyona mahal verecek davranışlardan kaçınarak, bu sürecin tüm milletimize mutluluk getirecek bir neticeye ulaşmasıdır. Bin yıllık kardeşlik hukukunu hiçe sayan, dışarıdan müdahalelerle son 30 yıldır ocaklarımızı ateş düşüren terör saldırıları, nihayet sona ermeye yüz tutmuştur. Böylesi bir sukün ortamında hem bölge halkına ham de ülkemizin tamamına yapacağı katkının büyüklüğünü izaha gerek olmadığını düşünüyoruz.”

        Hukukçu dernekler, Türkiye’nin hak ettiği yere gelmesi ve aydınlık günlere kavuşması için süreci tüm güçleri ile sonuna kadar destekledikleri vurgusunu yaptı.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası