Ege Postası
Geri

Huzurevi sakinlerinin mangal keyfi

İZMİR'in Selçuk Belediyesi, huzurevi sakinleri için Dünya Yaşlılar Günü'nde, mangal etkinliği düzenledi.
Huzurevi sakinlerinin mangal keyfi
Haberler / Yerel Yönetimler
2 Ekim 2015 Cuma 10:53
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Selçuk Belediyesi Akıncılar Huzurevi'nde kalan yaşlılar, Dünya Yaşlılar Günü'nde, Pamucak Sosyal Tesislerinde mangal keyfi yaptı. Selçuk Kaymakamı Ayhan Boyacı, AK Partili Selçuk Belediye Başkanı Dahi Zeynel Bakıcı'nın eşi Havva Boyacı, Selçuk Belediye Başkan yardımcıları Ali Karakurt ve Atilla Aksoy, Huzurevi Müdürü Serpil İbri ile huzurevi sakinleri ve çalışanları etkinliğe katıldı. Mangal keyfi yapan huzurevi sakinleri, eğlenceli zaman geçirdi. Dünya Yaşlılar Günü nedeniyle pasta da kesildi.

Huzurevi sakinlerine seslenen Kaymakamı Ayhan Boyacı, "Kendinizi daima iyi hissedin. Bir yıl daha geçti ama yaşlanmak yok, olgunlaşmak var. Nice günlerde, nice aylarda, nice yıllarda hep beraber olalım" dedi.

Selçuk Belediye Başkan Yardımcısı Ali Karakurt da "Onları mutlu etmek, hoşnut etmek ve onların ihtiyaçlarını gidermek bizi son derece tatmin ediyor, bize enerji veriyor. Bu tür etkinlikleri hep birlikte artırarak devam ettirmeyi düşünüyoruz" diye konuştu. (DHA)

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası