Ege Postası
Geri

İSİAD‘dan üyelerine yüksek lisans imkanı

Türkiye İşadamları ve Sanayiciler Konfederasyonu (TUSKON) ile Marmara İş Hayatı Dernekleri Federasyonu (MARİFED) bünyesinde bulunan İstanbul Sanayici ve İşadamları Derneği (İSİAD), üyelerine Fatih Üniversitesi’nde yüksek lisans yapma...
İSİAD‘dan üyelerine yüksek lisans imkanı
Haberler / Güncel
16 Eylül 2013 Pazartesi 13:06
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Türkiye İşadamları ve Sanayiciler Konfederasyonu (TUSKON) ile Marmara İş Hayatı Dernekleri Federasyonu (MARİFED) bünyesinde bulunan İstanbul Sanayici ve İşadamları Derneği (İSİAD), üyelerine Fatih Üniversitesi’nde yüksek lisans yapma imkanı sunuyor. Üniversitenin MBA Yüksek Lisans programına katılacakların 27 Eylül 2013 Cuma gününe kadar başvuruda bulunmaları gerekiyor.

Programa başvurabilmek için bir fakülteden mezun olmak yeterli. Eğitim dili Türkçe olan program, 10 dersten oluşuyor. Öğrenciler normal ders yüküne ilave olarak sene sonunda hazırlayacakları bitirme projesi ile yüksek lisans eğitimi tamamlama olanağı elde ediyor. İSİAD salonlarında yapılacak eğitimin ücreti ise 6900 TL.

Başvurular sonrasında kesin kayıt işlemleri ise 30 Eylül ile 5 Ekim arasında yapılacak. Program hakkında daha detaylı bilgiyi http://www.isiad.org.tr/ adresinden edinmek mümkün.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası