Ege Postası
Geri

İTO'dan Gümrük Bakanı Canikli'ye ziyaret

İZMİR Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Ekrem Demirtaş ve Meclis Başkanı Rebii Akdurak, Gümrük ve Ticaret Bakanı Nurettin Canikli'yi Ankara'da ziyaret etti.
İTO'dan Gümrük Bakanı Canikli'ye ziyaret
Haberler / Ekonomi
17 Nisan 2015 Cuma 12:24
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
İTO Genel Sekreteri Duygu Mutluel'in de katıldığı ziyarette İTO Başkanı Demirtaş, oda üyelerinin gümrüklerden ve lojistikten kaynaklanan sorunlarını iletti. Demirtaş, sorunları ve çözüm önerilerine ilişkin geniş kapsamlı bir dosyayı Bakan Canikli'ye sunduklarını belirterek, “Sayın Bakanımız bizi çok sıcak karşıladı. Pek çok üyemizi rahatsız eden gümrüklerle, antrepolarla, lojistikle ilgili sorunlar konusunda anında çözüm üretti, talimatlar verdi" dedi. 

Aynı görüşmede İzmir Ticaret Borsası Meclis Başkanı Şükrü Barış Kocagöz, Yönetim Kurulu Başkan Vekili Ercan Korkmaz ile İTB Yönetim Kurulu Üyeleri'nin de yer aldığını belirten Demirtaş, "İTB Yöneticileri de üyelerinin sorunlarını aktardı. Görüşmemiz kentimiz İzmir'in sorunlarının aktarıldığı mini bir zirve havasında gerçekleşti ve çok verimli oldu" diye konuştu. Türkiye'nin bu dönemde her zamankinden daha fazla ihracat yapmaya ihtiyacı olduğunu belirten Demirtaş, “İhracatçı üyelerimizin gümrüklerden kaynaklanan sorunlarının çözülmesi, önlerinin açılması çok önemli. Sayın Bakan bu anlamda ihracatçı üyelerimizi rahatlatacak, işlemleri hızlandıracak talimatları ile bize çok önemli destekler verdi. Kendisine teşekkür ediyoruz" dedi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası