Ege Postası
Geri

İZBAN'dan 'yürüyen merdiven kazası'na ilişkin açıklama: Aşırı yüklenme nedeniyle...

Halkapınar'da bulunan yürüyen merdivende meydana gelen kaza nedeniyle 7 kişi yaralanmıştı. Konuya dair İZBAN tarafından yazılı açıklama yapıldı. Açıklamada ‘Yürüyen merdivenlerimiz, yolcu güvenliği ve konforunu sağlamak amacıyla periyodik olarak kontrol edilmekte ve bakıma alınmaktadır. Halkapınar İstasyonu’ndaki dahil hiçbir merdivenimizde “göçme” veya “çökme” gibi durumlar yaşanmamıştır’ ifadelerine yer verilerek kazanın aşırı yüklenmeden kaynaklanabileceği açıklandı.
İZBAN'dan 'yürüyen merdiven kazası'na ilişkin açıklama: Aşırı yüklenme nedeniyle...
Haberler / İzmir
3 Ekim 2023 Salı 14:20
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

EGEPOSTASI- İzmir Banliyö Sistemi'nde (İZBAN) bulunan yürüyen merdivende meydana gelen kaza nedeniyle 7 kişi yaralanmıştı.

Konuya ilişkin olarak İZBAN tarafından yazılı açıklama yapıldı.

Açıklamada şu ifadelere yer verildi:

Halkapınar İstasyonu’nda teknik incelemeye alınan yürüyen merdivenin önündeki bariyeri açarak çıkmaya çalışan yolcularımızın dengelerini yitirmeleri nedeniyle üzücü bir olay yaşandı.

Önlem amaçlı kontrolleri sağlık ekipleri tarafından istasyonda yapılan ve hastaneye sevklerine gerek duyulmayan yolcularımıza geçmiş olsun dileklerimizi iletiriz.

Yürüyen merdivenlerimiz, yolcu güvenliği ve konforunu sağlamak amacıyla periyodik olarak kontrol edilmekte ve bakıma alınmaktadır. Halkapınar İstasyonu’ndaki dahil hiçbir merdivenimizde “göçme” veya “çökme” gibi durumlar yaşanmamıştır.

Aşırı yüklenme nedeniyle oluşabilecek etkilenmeleri engellemek amacıyla yürüyen merdiven kullanım kurallarına uyulmasını, bakım ve arıza nedeniyle önleri bariyerle kapatılan merdivenlerin ise kullanılmamasını önemle belirtiriz.

 

İZBAN'da yürüyen merdivende 7 kişi yaralandı
 

 

 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası