Ege Postası
Geri

İZDENİZ duyurdu: Seferler saat kaçta başlayacak?

İzmir Büyükşehir Belediyesine bağlı İZDENİZ şirketinden deniz seferleri ile ilgili açıklama yapıldı. Açıklamada, "Hava ve deniz koşullarının uygunluğu doğrultusunda saat 10.20 "Bostanlı - Üçkuyular" ve saat 10.50 itibarıyla "Karşıyaka - Konak" hatlarında seferlerin başlaması planlanmıştır. Sefer tarifesine ait hareket saatlerinde gecikmeler yaşanabilir" denildi.
İZDENİZ duyurdu: Seferler saat kaçta başlayacak?
Haberler / Yerel Yönetimler
26 Kasım 2023 Pazar 10:29
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

EGEPOSTASI-İzmir Büyükşehir Belediyesine bağlı İZDENİZ şirketi sosyal medya hesabından deniz seferleri ile ilgili açıklama yaptı.

Yapılan açıklamada "Sayın Yolcularımız İzmir Körfezinde yasanan olumsuz hava/deniz koşulları nedeniyle yolcu iskeleleri henüz hizmete açılamamıştır. Alsancak, Bostanlı ve Karşıyaka İskeleleri ile çevresinde yaşanan deniz taşmasının yarattığı olumsuzlukların giderilmesi amacıyla tüm ekipler çalışmalarını sürdürmekte olup iskelelerin en kısa sürede hizmete açılabilmesi için çalışmalar tamamlanmak üzeredir. Hava ve deniz koşullarının uygunluğu doğrultusunda saat 10.20 "Bostanlı - Üçkuyular" ve saat 10.50 itibarıyla "Karşıyaka - Konak" hatlarında seferlerin başlaması planlanmıştır. Sefer tarifesine ait hareket saatlerinde gecikmeler yaşanabilir" denildi.

İşte o paylaşım:

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası