Ege Postası
Geri

İZSU'dan yangın sistemi ihmali

İZMİR'in Alsancak Semti'ndeki Şehitler Caddesi'nde yangın söndürme sisteminden sızan su, kaldırımda gölet yarattı. Esnaf, gelip tamir etmeye çalışan İZSU'nun sorunu çözemediğini söyledi.
İZSU'dan yangın sistemi ihmali
Haberler / İzmir
12 Ağustos 2016 Cuma 13:52
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

İzmir Alsancak Şehitler Caddesi'nde bulunan bir yangın söndürme sisteminin su sızdırması nedeniyle şehir suyunun rögara akması ve çevrede oluşan kirlilik esnafın tepkisini çekti. Yaklaşık 3 hafta önce üst kısmından su sızdıran yangın söndürme sisteminin tamiri için İZSU'dan destek isteyen çevre esnafı, "Ekipler gelip sistemi yenisiyle değiştirdi. Ancak bu kez su kaldırım taşlarının arasından sızmaya başladı. Bunun üzerine sıkıntıyı tekrar İZSU'ya bildirdik. Gelip incelediler, fakat suyun nereden kaynadığını bulamadılar.

Bize dinleme yapacaklarını söylediler. Ancak üç gündür kimse gelmedi. Hem şehir suyuna yazık oluyor hem de biz ve müşterilerimiz bu durumdan rahatsız oluyoruz. Daha fazla zaman kaybetmeden yetkililerin sorunu çözmesini bekliyoruz" dedi. (DHA)

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası