Ege Postası
Geri

İZSU’dan üstyapı atağı

İzmir Büyükşehir Belediyesi İZSU Genel Müdürlüğü, İzmir’in merkez ilçelerinde yürüttüğü altyapı çalışmaları sonucu bozulan yolların üstyapı çalışmalarını da üstlendi. Bu kapsamda, kentin 60 noktasında bin 400 metrekarelik parke üst kaplama imalatı tamamlanırken çalışmalar sürüyor.
İZSU’dan üstyapı atağı
Haberler / Yerel Yönetimler
5 Ağustos 2023 Cumartesi 14:58
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

İZSU Genel Müdürlüğü, bakım-onarım ve yenileme çalışmaları kapsamında İzmir’in birçok noktasında altyapı çalışmalarını sürdürüyor.

Nüfusun ve trafik akışının yoğun olduğu merkez ilçelerde günlük yaşamın sekteye uğramaması için yoğun mesai yapılırken İZSU kazılan alanların üstyapı çalışmalarını da üstleniyor. Bu kapsamda, İZSU ekipleri tarafından İzmir’in 60 noktasında bin 400 metrekarelik parke üst kaplama imalatı yapıldı. Karşıyaka, Bayraklı, Gaziemir ve Konak ilçelerindeki kilit parke-beton üst kaplama çalışmaları ise devam ediyor.

Gaziemir ilçesine bağlı Hürriyet Mahallesi’nin içme suyu hattında yenileme çalışmalarını tamamlayan İZSU ekipleri,  kazılan sokaklarda serim kilit parke imalatını da sürdürüyor. 115 metrekare serim kilit parke imalatının yapıldığı alanda çalışmalar devam ediyor. 

Merkez ilçelerde devam eden tüm üst kaplama çalışmaları, vatandaşların herhangi bir mağduriyet yaşamaması amacıyla kısa sürede tamamlanacak.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası