Ege Postası
Geri

İçki hırsızı kadın, güvenlik kameralarını incelemesiyle yakalandı

Muğla’nın Fethiye ilçesinde bir marketten içki çalan ve güvenlik kameraları tarafından tespit edilen kadın, çıkarıldığı mahkeme tarafından serbest bırakıldı.    Foça Mahallesi Çalış bölgesinde bir markete giren...
İçki hırsızı kadın, güvenlik kameralarını incelemesiyle yakalandı
Haberler / Güncel
13 Mayıs 2013 Pazartesi 15:05
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Muğla’nın Fethiye ilçesinde bir marketten içki çalan ve güvenlik kameraları tarafından tespit edilen kadın, çıkarıldığı mahkeme tarafından serbest bırakıldı.

    Foça Mahallesi Çalış bölgesinde bir markete giren Z.Y.(28), kozmetik ve alkol reyonlarını gezmeye başladı. Markettekilerin dikkatini dağıtmak için marketin farklı bölümlerini gezinen kadın, bir süre sonra yeniden alkol reyonuna geldi. Etrafı kolaçan eden ve dolaptan bir şişe alkol çalan kadın hızlı bir şekilde çaldığı alkolü çantasına koydu. Hiç bir şey olmamış gibi marketten çıkan kadın güvenlik kameraları tarafından tespit edildi.

    Gün sonu mal sayımı yapan market sahipleri içkilerden birinin eksik olduğunu fark edince güvenlik kameralarını inceledi. Kadının içki çaldığını fark eden görevliler hemen polise haber verdi. Güvenlik kamerası görüntüleri inceleyen polis kadının kimliğini tespit ederek gözaltına aldı. Ardından adliye ye sevk edilen şahıs, tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

    İZİNLİ ÇIKTIĞI CEZAEVİNE SUÇ İŞLEYEREK GERİ DÖNDÜ

    Öte yandan Fethiye'deki bir diğer hırsızlık olayında Dalaman Yarı Açık Cezaevi'nden izinli çıkan O.U.(43), bir apartman dairesine girmeye çalışırken bina sakinleri tarafından fark edildi. İhbar üzerine harekete geçen polis ekipleri, O.U.'yu gözaltına aldı. Fethiye Polis Merkezi'ne götürülen O.U. işlemleri tamamlandıktan sonra Fethiye Adliyesi'ne götürüldü. Savcılıktaki sorgusunun ardından nöbetçi mahkemeye sevk edilen zanlı, cezaevine gönderildi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası