Ege Postası
Geri

Şırnaklı öğrenciler Ankara'yı gezdi

Şırnak’ın Güçlükonak ilçesinden 40 öğrenci, öğretmenleriyle birlikte Ankara'nın tarihi ve kültürel mekanlarını gezdi.Türkiye Eğitim ve Sevgi Derneği (TESED) Ufuk Sincan Temsilciliği’nin misafiri olarak Şırnak’ın Güçlükonak...
Şırnaklı öğrenciler Ankara'yı gezdi
Haberler / Güncel
13 Mayıs 2013 Pazartesi 14:56
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Şırnak’ın Güçlükonak ilçesinden 40 öğrenci, öğretmenleriyle birlikte Ankara'nın tarihi ve kültürel mekanlarını gezdi.

Türkiye Eğitim ve Sevgi Derneği (TESED) Ufuk Sincan Temsilciliği’nin misafiri olarak Şırnak’ın Güçlükonak ilçesinden Ankara’ya gelen öğrenciler, dernek yetkilileri tarafından hava alanında çiçeklerle karşılandı. Güçlükonaklı öğrenciler rehber eşliğinde Ankara’nın tarihi ve kültürel mekanlarını gezerek bol bol fotoğraf çekti.

Anıtkabir, TBMM binası, harikalar diyarı, Keçiören’de bulunan dev akvaryum, Atatürk Orman Çiftliği ve Beypazarı ilçesini gezen öğrenciler, tarihi mekan ve konaklar hakkında bilgi aldı. Yapılan gezi kapsamında Hacı Bayram Camii ve Tacettin Dergahı’nı ziyaret eden öğrenciler, Samanyolu Fen Lisesi’ni gezerek SBS öncesi hedeflerini yeniden revize etti.

Gezi koordinatörü olarak öğrencilerle birlikte Ankara’ya gelen Güçlükonak İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Aktuğ, “Öğrencilerimle birlikte bizleri misafir eden, bizlerle yakından ilgilenen TESED yetkililerine ve gezi rehberlerine teşekkür ederim.” dedi.

TESED Ufuk Sincan Temsilcisi Hayati Durmuş da “Güneydoğudan gelen kardeşlerimizi ağırlamaktan büyük mutluluk ve memnuniyet duydum.” diye konuştu.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası