Ege Postası
Geri

İki dakika içinde 30 lastik çaldılar (Özel)

Üsküdar'da, yaklaşık 2 dakika içinde 30 adet otomobil lastiğini çalan hırsızlar güvenlik kameralarına yakalandı. Lastikleri çalan 3 zanlı, olay yerinden bir minibüsle uzaklaştı. Olay, Çengelköy'de otomobil lastiği satan bir iş yerinde...
İki dakika içinde 30 lastik çaldılar (Özel)
Haberler / Güncel
6 Eylül 2013 Cuma 12:41
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Üsküdar'da, yaklaşık 2 dakika içinde 30 adet otomobil lastiğini çalan hırsızlar güvenlik kameralarına yakalandı. Lastikleri çalan 3 zanlı, olay yerinden bir minibüsle uzaklaştı.

Olay, Çengelköy'de otomobil lastiği satan bir iş yerinde meydana geldi. İş yerine bir minibüsle gelen 3 zanlı, önce güvenlik kameralarının yönünü değiştirdi. Daha sonra manivela ile kapının kilidini kıran zanlılar, içerdeki lastiklere yöneldi. Yaklaşık 2 dakika içinde 13 bin lira değerindeki 30 adet lastiği çalan hırsızlar, lastikleri minibüse yükleyerek söz konusu yerden uzaklaştı. Yaşananlar, saniye saniye iş yerinin güvenlik kamerasına yansıdı.

Sabah iş yerine gelen Hamza A., kapının açıldığını fark edince polise haber verdi. Kısa sürede olay yerine gelen polis ekipleri lastikçide parmak izi incelemesi yaptı. Güvenlik kamerası kayıtlarını da inceleyen polis, zanlıları yakalamak için çalışma başlattı.

10 yıldır aynı mahallede esnaflık yapan Hamza A., ilk defa böyle bir olay yaşadığını söyledi. Olaydan 2 gün önce bir yerel gazeteye reklam verdiğini belirten Hamza A., hırsızların gazete reklamını takip ederek gelmiş olabileceklerini belirtti. Çok üzgün ve şaşkın olduğunu anlatan Hamza A., "Yıllardır bu bölgede iş yapıyorum. İlk defa başıma böyle bir olay geldi. Beni şaşırtan şey gazeteye ilan verdikten sonra hırsızlık oldu. Acaba kendimi hırsızlara ihbar mı ettim diye düşünüyorum. Gazetedeki reklamı görüp gelmiş olabilirler. İçeriye giren hırsızlar sanki bir yarışma programında gibi saniyeler içinde lastikleri taşıyorlar. Biz bile 30 lastiği ancak 10 dakika içinde taşıyabiliriz. Hızlarını görünce hayrete düştük." diye konuştu.

Polis, zanlıları yakalamak için çalışma başlattı.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası